Twister

Blogg Vattenflaskor med tryck

Vattenflaskor med tryck har varit den brytande marknadsföringsprodukten 2019 och skapat ett surr på konferenser och event runt om i världen. Vi har nyligen lagt till några nya modeller i vårt sortiment för att hålla jämna steg med efterfrågan och vi kommer att lansera fler modeller 2020. Här är de senaste tilläggen till vårt populära sortiment. 

Refresh
Refresh är en klassisk vattenflaska och har två stora tryckområden för din logotyp. Den finns i två storlekar, 500 ml eller 750 ml och med ett val av 8 färger till locket, som också kan tryckas. 


Fit
Fit Vattenflaska kommer med ett praktiskt grepp som kan tryckas med din logotyp. Fit finns också i två storlekar och 8 färger på locket. Det är den perfekta modellen för gymmet.

Wave
Wave Vattenflaska innehåller ett integrerat sugrör i flaskan och locket. Båda sidorna av flaskan kan tryckas med din logotyp, och även locket har ett tryckområde som vanligtvis används för att lasergravera slogans eller hemsideadress. 


Pacific
Pacific Vattenflaska har en mjuk drickspip som är skyddad av ett säkert gångjärn lock. Sidorna och locket kan alla tryckas med din logotyp, slogan och hemsideadress. 
Redo för offert?
Besök enkelt vår Drinkware sida och bläddra i vårt sortiment. När du är klar kan du fylla i ett formulär för snabb offert och en av våra Account Managers kommer ta kontakt om priser, prover och tryckmöjligheter.


flashbay Författare:Sarah Chambers
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.