Twister

Blogg Vår telefonhållare

Vår modell Rest Telefonhållare har just kommit till vårt Gadget sortiment. En fantastisk marknadsföringsprodukt som är kompakt och lätt, vilket gör den till en bekväm, smidig giveaway produkt på Konferenser och Events. 

Telefontillbehör med tryck
Det finns en stor efterfrågan på telefontillbehör med tryck på Event, mässor och konferenser. Vilket inkluderar Korthållare, Grepp för mobiler och nu,  Rest Telefonhållare. Utöver detta erbjuder vi också en rad telefonkompatibla USB-minnen.

Modellen Rest
Rest kommer i Svart, Vit, Röd och Blå, och är kompatibel med alla de största märken för smartphones och surfplattor på marknaden tack vare sin unika gångjärnskonstruktion.

Tryckmöjligheter
Vi kan screentrycka din logotyp och slogan på båda sidorna på Rest. Det möjliggör upp till 4 färger.

Designad för att återanvändas
Liksom alla av våra modeller är Rest designad att användas dagligen. Detta säkerställer att ditt varumärke får maximal exponering vid varje användning. Den har också en hållbar design så att den kan användas på resande fot eller hemma eller på kontoret.


Önskar du vidare information?
Besök enkelt vår hemsida och fyll i formuläret för snabb-offert. En av våra Account Managers kommer då ta kontakt angående priser, tryckmöjligheter och varuprover.

flashbay Författare:Sarah Chambers
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.