Twister
Vi har öppet som vanligt! Vårt säljteam och fabrik finns tillgängliga om du behöver assistans.

Blogg B2B marknadsföringsidéer

B2B marknadsföringsidéer

Det finns vissa B2B marknadsföringsidéer som kan hjälpa dig att öka din kundbas och dina intäkter ganska snabbt utan att spräcka din budget. Här är några av våra främsta B2B marknadsföringsidéer.

Strategi: Du måste ha en tydlig strategi på plats innan någon marknadsföringsaktivitet. En tidsram måste anges och en budget bör sättas för varje aktivitet.

Innehåll : Företagskunderna är ofta ute efter detaljerad och specifik information så fokusera på innehållet i ditt marknadsföringsmaterial för att säkerställa ditt budskap kommuniceras tydligt.

Fördelen med att blogga: Din blogg är den perfekta plattformen för att erbjuda mer till dina befintliga och potentiella kunder, precis som vi gör här.

Linkedin : Många företag lockar kunder genom sin Linkedin företagssida, vilket bevisar att Linkedin är relevant för mycket annat än enbart HR-avdelningen.

SEO : Majoriteten av folk klickar på "organiska" resultat på Google och varje gång en sådan besökare klickar finns den ingen kostnad inblandad. Om du investerar klokt i sökmotoroptimering ( SEO ) så kan organisk söktrafik bli din viktigaste källa till trafik och din mest lönsamma dessutom.

Guida kunder genom inköpscykeln: Många potentiella kunder är inte redo att omedelbart göra ett köp och behöver styras genom inköps-cykeln försiktigt och konsekvent. Kom ihåg att hålla regelbunden kontakt med dessa individer/företag, de är mycket mer sannolikt att dessa konverteras till kunder än förstagångsbeökare.

Analysera , mät och studera : Analyser bör vara ett viktigt verktyg för alla B2B-verksamheter. Varje distinkt marknadsföringsaktivitet måste spåras , mätas , studeras , testas och analyseras så att prestandan kan förbättras genom en bättre förståelse för målgruppen.

Reklamprodukter: Potentiella kunder är mer benägna att välja ditt företag efter att ha fått en reklamprodukt. Vi föreslår att du använder vår reklamprodukt som mottagarna kommer att behålla under en lång tidsperiod. USB-minne Light - en fantastisk 

B2B marknadsföringsidéer

Kom ihåg att detta inte är en definitiv B2B marknadsföringsstrategi, men ovanstående råd kommer att hjälpa dig att komma på rätt väg.

För att nå ut till dina potentiella och befintliga kunder med logotyptrycka USB-minnen, fyll bara i vårt offert formulär, så kommer av våra engagerade Account Managers att ta kontakt för att diskutera dina individuella behov.

flashbay Författare:Aires Loutsaris
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.