Twister
Vi har öppet som vanligt! Vårt säljteam och fabrik finns tillgängliga om du behöver assistans.

Blogg Marknadsföring för småföretag

Small Business Marketing

Att främja ett litet företag kan vara ett ganska tufft jobb, eftersom du inte har en obegränsad budget att spendera på marknadsföring. Som sagt, det finns åtgärder du kan följa för att säkerställa att du är på rätt väg.

Starta lokalt: När du startar ditt småföretag bör du fokusera på dina lokala omgivning och börja där innan du satsar nationellt eller globalt. Även om ditt företag säljer en produkt eller tjänst i flera områden så bör du investera lokalt i första hand. Undersök vilka som är de största bloggarna och online communities i och försök att få dem på din sida. Erbjud dem gratis prover, gratis tjänster i utbyte mot en länk till ert företags hemsida på deras blogg. Du kan också överväga att donera till lokala välgörenhetsorganisationer eller stödja lokala skolor, högskolor och universitet.

Kunderna är kung: Den bästa marknadsföringen för din produkt eller tjänst är "Word of mouth", eller som det nu kallas,"social sharing". Denna marknadsföringsform har potential att nå hundratals eller tusentals kunder snarare än bara ett fåtal utvalda. Det finns många sätt att få dina nöjda kunder att nämna dig till sin familj eller vänner.

Small Business Marketing

Personligt USB-minne med logo är alltid en bra present till nya och befintliga kunder eftersom du kan inkludera reklammeddelanden fysiskt och digitalt på minnet.. Se våra produkter här.

Moral är viktigt: Företagets värderingar och etik är viktiga att kommunicera, oavsett omständighet du befinner dig i, var artig och professionell på forum, bloggar och sociala medier, även när fula ord används. Försvara ditt varumärke positivt med alla medel, men gå aldrig över gränsen och var oförskämd.
Ovanstående åtgärder kommer att få dig på rätt spår till framgång - vi önskar er all lycka. Om du vill beställa några personliga USB-minnen är du välkommen att besöka vår hemsida.

flashbay Författare:Aires Loutsaris
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.