Twister
Vi har öppet som vanligt! Vårt säljteam och fabrik finns tillgängliga om du behöver assistans.

Blogg Hur du återställer data från ett USB-minne

USB-minnen är otroligt tillförlitliga, men det finns fortfarande några sätt som kan leda till att du att förlorar data, till exempel: till följd av ett virus, strömtoppar eller genom att inte ta ut enheten på ett säkert sätt när du tar ut den ur datorn. Om dina USB-minnen kommer från en annan leverantör är det också möjligt att den innhåller vissa komponenter av dålig kvalité som kan leda till fel.

På Flashbay använder vi enbart komponenter av högsta kvalitet när vi tillverkar våra minnen. Tyvärr gör inte alla leverantörer samma sak, två minnen som ser likadana ut på utsidan kan vara mycket olika på insidan, vilket innebär att du kan riskera att förlora data. Nedan finns några återställningsalternativ om du har otur nog att förlora data från ett USB-minne:

Gör en sökning/scanning för att hitta problemet: Du kan skanna och (förhoppningsvis) fixa eventuella fel med hjälp av verktyg som redan finns på din dator. Om du använder Windows, anslut bara USB-minnet till din dator eller laptop, gå till "Min dator" och högerklicka på ikonen för flyttbar disk. Därifrån går du till Egenskaper> Verktyg> Kontrollera nu. Sedan behöver du bara klicka i båda rutorna som säger "fixa fel i filsystemet automatiskt" och "Scanna och gör återhämtning för dåliga sektorer" klicka "Start". Skanningen kommer då att rapportera eventuella fel den och låta dig veta om du kan fixa dem eller inte.

Recovery Software: Om det första alternativet inte fungerar finns det både gratis samt programvara samt programvaror du kan köpa som kan hjäloa dig. Processen är mycket enkel. Du behöver bara ladda ner programvaran på din stationära dator eller laptop och ha ditt USB-inne inkopplat samtidigt. Oavsett vilken program du väljer kommer det yka upp en ruta på skärmen för att guida dig genom återställningsprocessen. Det finns vanligtvis 3 eller 4 steg att följa för att hitta och återställa alla förlorade filer.
Om ovanstående steg inte fungerar så är den sista utvägen är att leta fram verktygen(!) då ditt USB-minne kan ha en trasig kontakt. Det finns flera guider på nätet som visar dig hur man löser detta problem, men se upp, du behöver rätt verktyg och reservdelar till hands som en gammal USB-kabel, avbitartång, en liten skruvmejsel, förstoringsglas och lödkolv. Om allt detta misslyckas, är det tyvärr dags att ge upp.

Vi hoppas att dessa tips vara till nytta men som den välkända ordspråket säger, det är bättre att förebygga än att bota, så om du är intresserad av hög kvalitet, tillförlitlig och konkurrenskraftigt prissatta USB-minnen, fyll vår Quick Quote form så kommer en av våra Account Managers att kontakta dig snarast möjligt. Du kan få dina nya USB-minnen i handen på så kort tid som 6 arbetsdagar.

flashbay Författare:Sam Sanchez
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.