Twister
Vi har öppet som vanligt! Vårt säljteam och fabrik finns tillgängliga om du behöver assistans.

Blogg Google Cloud USB tjänst

Redan 2013 lanserade Google  en testtjänst för USA-baserade utvecklare. Tjänsten tillät utvecklare att  post USB-minnen till Google som då laddade upp datan på minnet till Google Cloud.

Efter lyckade tester erbjuder Google nu detta till företag och privatpersoner i Nordamerika, EMEA och Asien och Stillahavsområdet.

Varför kan jag inte bara lägga upp datan själv?
Bra fråga! Även om Google erbjuder denna tjänst till privatpersoner, lär den främst användas av företag och utvecklare. Detta beror på att företag oftast har en större mängd data att ladda upp och en terabyte data (över en vanlig affärs-internetuppkoppling) skulle ta cirka 100 dagar att ladda upp. Google har snabbare uppkopplingshastigheter och mer resurser än de flesta företag så de erbjuder sig att göra detta. Till en kostnad naturligtvis.

Hur mycket kostar det?
Det beror på var du befinner dig i världen. I Nordamerika det brukar kosta $ 80 ett USB-minne, oavsett hur mycket data som finns på.

Hur kan jag använda den här tjänsten?
Återigen, det beror på var du befinner dig. Du måste använda en "Google-certifierad" tredjepartsleverantör. Dessa leverantörer kommer att hantera postningen och leveranssen av USB_minnet till Google plus eventuella problem. Sedan är det bara för Google att ladda upp datan till deras cloud. Du hittar mer information på Google’s egna sida.

Vi ser framemot att se hur detta projekt kommer att utvecklas. Om du är intresserad av logotyptrycka USB-minnen för ditt nästa projekt kan du fylla i vårt offert-formulär så kommer en av våra Account Managers att ta kontakt så snart som möjligt.

flashbay Författare:Sam Sanchez
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.