Twister

Blogg Våra USB-modeller

Vi har levererat logptytryckta USB-minnen till organisationer över hela världen sedan 2003. Vårt sortiment har utvecklats under de senaste 13 åren och vi erbjuder för närvarande 25 olika modeller att välja mellan. Här tar vi en titt på några favoriter i vårt sortiment .

Korten
Smala , eleganta och intressant. Våra Wafer och Alloy USB-kort är ett bra sätt att ge ditt varumärke den uppmärksamhet det förtjänar. Wafer kan fototryckas och Alloy screentryckas och lasergraveras .


Multifunktionella modeller
USB kan ha flera funktioner, men dessa modeller går ett steg längre. Dessa kan antingen bäras, användas för att skriva med , fungera som ett gem , öppna en flask eller lysa som en lampa när det behövs. På så sätt fyller det flera funktioner än den uppenbara.


Klassikerna
Vissa saker går aldrig ur mode. Dessa modeller är typsika klassiker och fasta favoriter hos våra kunder . Smidiga, enkla portabla och effektfulla. Vad mer kan man önska?Några nyheter
Vi utvecklar ständigt nya modeller och stilar att säkerställa att vi förblir den främsta leverantören av logotyptrycka USB-minnen. Dessa är bara några av våra senaste skapelser, tillgängliga enbart hos Flashbay.Redo att ta en titt på sortimentet?
Besök vår produktsida och be om en offert. Vi kan skicka dig en låda med gratis varuprover då du får känna och klämma på modellerna innan du bestämmer dig för vilken som är din favorit. 


flashbay Författare:Sam Sanchez
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.