Twister

Blogg Flashbay erbjuder nu powerbanks med tryck

Vi har legat i framkant med USB-minnen med logotryck sedan 2003 och under denna tid har vi levererat tiotals miljoner skräddarsydda USB- minnen till tiotusentals organisationer över hela världen. Från och med augusti 2016 är vi glada över att kunna erbjuda powerbanks med tryck  som en del av vår fokuserade produktportfölj.

Populariteten och användandet av Powerbanks har vuxit under de senaste åren och många av våra nya och etablerade kunder har frågat oss om denna intressanta och användbara produkt medan vi har jobbat med deras USB- minnen med tryck. Därav var det logiskt att komplettera vårt USB sortiment med ett slående urval av Power Bank modeller. Vi erbjuder för närvarande Poerbanks till organisationer som är baserade i Europa, Storbritannien och på Irland. Vi kommer att expander till USA, Kanada, Australien, Nya Zeeland och Asien under de kommande veckorna och månaderna. Då vårt nuvarande engagemang för USB- minnen med tryck kvarstår så är vi exalterade att föra vidare vår utstående kundservice och engagemang till en bredare publik.För närvarande har vi 8 stycken Powerbank modeller ; Element, Card, Foto, Ergo, Maple, Lux, Core och Reflex. Du kan se alla våra modeller här. Varje modell är unik på sitt sätt och en mängd tryckmetoder finns tillgängliga, inklusive screentryck , fototryck och lasergravyr.

Om du vill veta mer om våra Powerbanks så är du välkommen att fylla i vårt offert-formulär. En dedikerad Account Manager kommer att ta kontakt med er så snart som möjligt.


flashbay Författare:Sam Sanchez
3 Kommentarer | Lämna din kommentar 
Hazel Palad, GroWorx pty ltd | 04 Nov, 2019
quote for 20, 30, 50 pcs powerbanks 10000mah, logo branded 3-4 pantone colors. 
Tour, Maple, Lux and Card
Chris , Flashbay | 04 Nov, 2019
Hi Hazel,

Thanks for getting in touch.

We'll be in contact shortly regarding prices and branding options.

Many thanks,

Chris at Flashbay
Hazel Palad, GroWorx pty ltd | 04 Nov, 2019
sure thanks
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.