Twister
Vi har öppet som vanligt! Vårt säljteam och fabrik finns tillgängliga om du behöver assistans.

Blogg Hur man ökar antal besökare till ert bås på mässor och utställningar 

Ju mer besökare du får vid ditt bås vid en mässa desto större chans är det att ni konverterar dom till era kunder.

Med många andra bås som också vill få till sig besökare så det kan ofta vara svårt att bli sedd.
Hur kan du stå ut?

Var smart med din branding 

Med så många människor som går förbi din stall har du bara ett mycket kort fönster för att fånga deras uppmärksamhet. Det är därför varumärke är nyckeln. Du vill se till att du har en bra idé för ditt folk att snabbt förstå vad ditt företag gör och hur det kan hjälpa dem.Väl branded stand kan hjälpa dig att uppmärksamma dina besökare från och ta med personer som är angelägna att lära sig mer om ditt varumärke. Se till att din stativ har följande egenskaper:

 • Tydlig display med företagets logo.
 • Visa information om era produkter eller service
 • Visa upp era produkter eller service

Välj rätt PR produkter

Det är viktigt att förstå att inte varje kampanjprodukt är en bra passform för ditt företag. Ofta att ge ut "billiga" PR-produkter kan verkligen sluta skada ditt varumärke i längden eftersom dina besökare kommer att associera produktkvaliteten med ditt varumärke. Du vill se till att dina kampanjprodukter har en praktisk användning. Speciellt om dina kampanjprodukter är märkta är det viktigt att få din logotyp framför dina besökare så ofta du kan Några ideér:

Logotryckt Power Bank

 Högtids giveaways


Produkter dom använder dagligen- Trådlös laddare 


 Logotryckt nyckelring -USB Skapa en Giveaway

En effektiv reklamuppsägning kan hjälpa till att öka medvetenheten och locka fler människor att engagera sig med din ställning. Detta ger dig också möjlighet att sticka ut från dina konkurrenter, eftersom du direkt erbjuder dina kunder något värde på förhand. Det är viktigt när du är värd för din giveaway att du inte offrar kvalitet för kvantitet. Här är några tips som du kan komma ihåg:
 •  
  • Din produkt måste ha en praktisk användning, t.ex. En USB-flash-enhet. Om dina användare ständigt använder din produkt hjälper det att visa upp värdet.
  • Din produkt är högkvalitativ - Det bästa av dina produkter kan användas för att använda ditt varumärke för att vara uppmärksam längre
  • Din produkt är tydligt märkt. Du vill se till att du har ett gott rykte på produkten som är märkt med din logotyp och kontaktinformation. Det här är ett utmärkt sätt att öka din exponering för ditt företag till nollkostnad.

   Har du använt P gåvor på ditt event eller mässa tidigare?

  • Du kan se många unika PR gåvor och idéer på vår  hemsida, Där kan du även be om en offert .

flashbay Författare:Sarah Chambers
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.