Twister

Blogg Hur du finner de rätta PR produkterna för ert företag

Undrar vilken marknadsföringsprodukt som passar ditt företag? Du har kommit till rätt ställe. Reklamprodukter erbjuder ditt företag ett kostnadseffektivt sätt att marknadsföra ditt varumärke, öka medvetenheten och bygga upp kundlojalitet. Därför är det viktigt att du väljer rätt reklamprodukt för ditt företag. För att hjälpa dig att bestämma, kommer vi att täcka de viktigaste stegen som ditt företag behöver ta när man letar efter rätt reklamprodukt.

Fokusera på din branding 

Tänk på storleken på varumärkesområdet på dina kampanjprodukter. Detta är ditt främsta område för att visa upp din logotyp och kontaktuppgifter. Ju större logga desto lättare är det för dina kunder att känna igen. Detta hjälper dig att öka varumärkesintryck varje gång de använder din produkt.

Gör det relevant för dina kunder


Om du vill komma ihåg att din produkt kommer ihåg, har dina kunder en praktisk användning för den. Tänk på branschen du befinner dig i och vilka produkter som skulle vara användbara för dina kunder, t.ex. om du är ett fitnessföretag så skulle Bluetooth® trådlösa hörlurar vara en perfekt gåva.

Fundera på att erbjuda gåvo set 

Dina kunder vet inte alltid vilka kampanjprodukter de gillar. Det är därför du erbjuder en presentgåva för att visa upp en mängd olika kampanjprodukter för att hjälpa till att locka upp dina kunders uppmärksamhet.

Tryckfärger 


Medan de flesta kampanjprodukter är mycket likartade, kan ditt företag alltid sticka ut på ett sätt att märka din produkt med dina företagsfärger. På så sätt kan du öka medvetenheten med din logotyp och dina varumärkesfärger. Pantone® matching hjälper dig att märka dina produkter med din exakta färg.

Du kan se många unika PR gåvor och idéer på vår  hemsida, Där kan du även be om en offert .


flashbay Författare:Sarah Chambers
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.