Twister

Blogg USB-kabel FAQs

Här på Flashbay erbjuder vi ett antal USB-kablar, redo att tryckas med din logotyp. Dessa praktiska reklamartiklar är populära vid evenemang och med tanke på deras lilla storlek är det perfekt tillskott till varje Goody Bag. I vårt senaste inlägg svarar vi på några av de vanligaste frågorna vi får om USB-kablar.

Vad gör en USB-Kabel? 
En USB-kabel kan fungera som en laddningsanslutning mellan en strömförsöjning och din enhet, vanligtvis en telefon eller surfplatta. Den enda änden av USB-kabeln är vanligtvis ven standard USB-kontakt. Den andra änden kan vara en USB-C-kontakt, Lightning Adapter eller Micro-USB. Många USB-kablar stöder också dataöverföring mellan enheter, vanligtvis en stationär eller bärbar dator och din telefon eller surfplatta.

Vilket anslutningsalternativ ska jag välja?
Om du beställer USB-kablar med tryck för ett Evenemang föreslår vi att du beställer en blandning av anslutningsalternativ som passar alla mottagares krav. Om du till exempel beställer 600 enheter av vår Connex modell, kan du få 200 av varje anslutningsalternativ; USB-C, Lightning Adapter och Micro-USB.


Hur vet jag om min USB-Kabel fungerar?
Anslut bara den ena änden till din enhet och den andra änden till en strömkälla, stationär dator eller laptop. Din enhet bör sedan känna igen anslutningen och antingen ladda eller visa relevant anslutningssymbol. 


Mer information 
Om du har några frågor eller vill beställa några USB-kablar, besök vår USB-Kablar sida och fyll i vårt snabbformulär. En av våra Account Managers kommer då ta kontakt om priser samt varumärkesalternativ. 


flashbay Författare:Sarah Chambers
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.