Twister

Blogg Corporate Gift Season

Under högtiden av företagsgåvor kommer vi att märka 1000-tals av USB-minnen, Powerbanks, Webcam-skydd, Presentpaket med mera.Allt som ska användas som presenter till anställda, kunder, och kollegor under julsäsongen. Här är våra bästa val för företagsgåvor 2019.

Webcam-Skydd
Kompakt, användbar och praktiskt. Våra Webcam-skydd har varit en enorm hit 2019. Vi har två modeller att välja mellan Shield och Guard. Var och en har ett självhäftande underlag och framsidan kan märkas med din logotyp.Power Banks och Trådlösa laddare.
Sortimentet av våra Powerbanks fortsätter att växa och vi har nu över 15 olika modeller att välja från, och ytterligare 9 Trådlösa laddningsmodeller att välja mellan. 
En bra gåva som definitivt kommer att användas.Vattenflaskor och Resemuggar

Populära och återanvändbara vattenflaskor och kaffemuggar blomstrar på grund av mängden av stilar som erbjuds, och de uppenbara klimatfrågorna i vår miljö. 
Vårt sortiment med Vattenflaskor och Resemuggar har en växande lista med modeller att välja mellan, var och en med sin egna unika stil och varumärkesområde för din logotyp.
USB-minnen
Det ständigt närvarande i vårt sortiment, USB-minnen är en bra present ide som folk älskar att ta emot. Det finns aldrig tillräckligt med USB enheter när du behöver en! Som förväntat av oss har vi ett fantastisk utbud att bläddra igenom. Vi kan också ladda dina enheter med data som du önskar.
Gåvo Set 
Vi har noggrant skapat 15 vackra presentpaket med en kombination av produkter. Varje gåvo set presenteras i ett fantastiskt hård fodral som också kan märkas med din logotyp. Se vårt sortiment här.Behöver du mer information eller varuprover?
Besök vår hemsida och fyll i ett snabbt offertformulär. En av våra Account Managers kommer då att kontakta er om varuprover, varumärkesalternativ samt priser.


flashbay Författare:Sarah Chambers
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.