Twister

Blogg Barista Resemugg finns nu tillgänglig


Vi har lanserat dussintals nya modeller under 2019, och vi är väldigt glada över att lansera vår nya Barista Resemugg. En fantastisk modell som kommer att användas dagligen av kaffedrinkare runt om i världen.


Vibrerande Färgalternativ
Många av våra modeller finns i olika färgalternativ, och Barista är inte annorlunda. Välj bland ett urval färger som matchar din varumärkesidentitet, inklusive; Svart, Vitt, Blått, Rött, Orange, Grönt, Gult och Rosa.Resevänligt

Barista har en 450 ml kapacitet. När den inte används kan den komprimera till en praktisk skiva i resestorlek som bara är 45% av dess utökade storlek. Barista har också ett säkert lock utan spill som är perfekt när du har din kaffe på språng!Dubbla Varumärkesområden
Varje varumärkesområde är 90mm bredt och 25mm högt. Vi kan lägga din logotyp via vår exakta skärmtrycksteknologi. Det är också vanligt att lägga till din slogan och webbadress också.

Återanvända om och om igen
Våra resekoppar är designade för att återanvändas, och vår Barista modell är inte annorlunda. Detta har uppenbara exponeringsfördelar för ditt varumärke.
Letar du efter mer information?
Gå till vårt Travel Cup-sortiment där du kan bläddra bland alla våra modeller och också begära en snabb offert. Vi kan skicka varuprover, prislista och varumärkesalternativ så snart du önskar.

flashbay Författare:Sarah Chambers
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.