Twister

Blogg Vårt utbud av återanvändbara sugrör

Vi är glada att berätta lanseringen av vårt utbud av Återanvändbara sugrör, precis i tid för företagspresenter. I skrivande stud har vi tre fantastiska modeller att välja mellan. Alla kan tryckas med er logotyp.

Funky
Vår Funky Metall-sugrör kommer i 4 färgalternativ; Svart, Vit, Blå eller Röd. Den eleganta metallytan kan lasergraveras med din logotyp och slogan i exakt detalj. Funky är förpackad på ett säkert kartongunderlag, som också innehåller en praktisk sugrörs rensare, som ingår till varje sugrör. 

 Fold
Fold har en unik hopfällbar design som skiljer sig från de andra återanvändbara sugrören. Reseförpackningen levereras som standard med varje sugrör., som kan tryckas med din logotyp. Vi kan också erbjuda halsrem och halsrem med tryck som tillbehör. En bra giveaway-idé för Event och Konferenser. 

 Straight
Straight är en vackert designad modell som är redo att tryckas med din logotyp. Det lätta och hållbara materialet säkerställer att sugröret kan användas om och om igen, vilket ger ditt varumärke stor exponering varje gång.

 Redo för offert?
 Besök enkelt vår hemsida och fyll i vårt snabb offertformulär. En av våra dedikerade Account Managers kommer då ta kontakt om prover, priser och tryckmöjligheter.


flashbay Författare:Sarah Chambers
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.