Twister

Blogg Flashbay’s fortsatta stöd för WILD Foundation och Kayapo Project

I 2017 skrev vi om vårt partnerskap med WILD Foundation och Kayapo Project; en organisation som fokuserar på bevarande och försvar av Amazons regskog och dess infödda. Vi är glada att meddela att vårt pågående stöd har fortsatt fram till och med 2019 med hjälp av en annan donation från Flashbay till Stiftelsen. 


Liksom många globala företag har vi för länge sedan insett vikten av att ge tillbaka till välgörenhetsorganisationer och stiftelser i nöd. Som vi skrev i 2017 är Kayapo den sista effektiva bastionen av opposition mot en obeveklig cykel av förstörelse av viktiga och spektakulära vackra regnskogsmiljöer i denna del av Brasilien. Detta får ännu en större betydelse med tanke på de senaste bränderna i Amazonas regnskog.


I över 45 år har WILD Foundation stöttat och skyddat naturliga livsmiljöer runt om i världen. Vi är stolta över att vara en del av detta vackra stödverk av engagerade miljöaktivister som vill göra en skillnad i världen. Om du vill ha mer information om WILD och vad de gör, besök deras hemsida här.

flashbay Författare:Sarah Chambers
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.