Twister

Blogg Flashbay partnership with WILD Foundation and Kayapo Project

På Flashbay är vårt mål att ge tillbaka mer än vi tar och engagera våra anställda inom miljön men också genom program som är meningsfulla och långvariga. Vi är väldigt glada att meddela ett viktigt nytt partnerskap med WILD- foundationWILD-stiftelsen och Kayapo-projektet, med fokus att bevarande och försvara Amazonas regnskog och dess inhemska samhällen.


Vårt partnerskap med WILD Foundation kommer att ge den utrotningshotade Kayapo stammen resurser för att försvara den värdefulla Amazonas landskap från avskogning. Hållbarhet är hjärtat i Flashbays affärsstrategi och företagsmål, vilket gör det här partnerskapet är väldigt speciellt för oss.

"Kayapo är den sista effektiva bastionen av motstånd mot en obeveklig cirkel av förstörelse av viktiga och spektakulärt vackra regnskogsmiljöer i denna del av Brasilien", säger Karl-Phillip Schlossstein, grundare av Flashbay. "Hela vårt Flashbay-team är oerhört stolta över att kunna samarbeta med WILD Foundation och Kayapo för att skydda denna vitala resurs och vår planet."

I över 40 år har WILD Foundation stärkt miljöledningskapaciteten genom att arbeta över nationella, institutionella och kulturella uppdelningar för att bygga en gemensam vision för bevarande av vildnatur. Vårt partnerskap representerar en kontinuerlig insats för att stärka miljöärenden med insikt och innovativt tänkande från näringslivet och företagssektorn.
Vårt mål hos Flashbay är att ge tillbaka mer än vi tar och engagera våra anställdas och miljön väl genom program som är meningsfulla och långvariga. Vi är glada att meddela ett viktigt nytt partnerskap med WILD-stiftelsen och Kayapo-projektet, med fokus på bevarande och försvar av Amazonas regnskog och dess inhemska samhällen.


flashbay Författare:Natalie Murray
1 Kommentarer | Lämna din kommentar 
Janet Abke, Flashbay Inc. | 26 Jul, 2017
I'm delighted to work at a company with a focus to make a difference in the world for future generations to come!
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.