Blogg Användning utav ditt USB minne - 5 idéer

USB minnen har funnits under en längre tid nu men här på Flashbay söker vi alltid nya sätt att utveckla ett utav våra favorit reklamverktyg. Här är fem coola verktyg ni kanske inte visste gick att göra på USB minnet : 

1. Låsning och Upplåsning utav din dator: 
Du kan ladda ner gratis appar på din USB Flash Drive, vilket kommer att göra det till en åtkomstkontroll enhet - en fysisk nyckel för din dator eller laptop. USB-flashenheten kan sedan anslutas och kopplas ur enheten för att låsa upp respektive låsa datorn.

2. Uppkoppling till trådlöst nätverk
För närvarande är den här funktionen endast tillgänglig med Windows, men det är möjligt att spara ditt trådlösa nätverks namn, lösenord och annan information på en USB-flash-enhet, vilket gör att du snabbt kan ansluta till Wi-Fi på andra enheter utan Behovet av att upprepade gånger använda ditt lösenord.


3. Spara datorspel
För att spara diskutrymme på din dator kan du installera datorspel direkt på en USB-flash-enhet och köra dem därifrån. Detta kommer att påskynda datorn, men det kan fortfarande vara nödvändigt att använda en skiva för att spela spelet, beroende på hur spelet kodades.

4. Förbättra din RAM

ReadyBoost är en speciell diskcache-tjänst i Windows Vista, 7, 8, 8.1 och 10 som använder snabba flyttbara enheter, som USB-flashdatorer, för att påskynda mindre slumpmässiga diskläsningar. Med andra ord caches det några data till USB-flashenheten i blixtens hastighet.
5. Dead Drops
Dead Drops är ett anonymt, offline-nätverk för peer-to-peer-fildelning i offentliga utrymmen där USB-flashdatorer är inbyggda i väggar och är tillgängliga för alla i det offentliga rummet. Spridas över hela världen globalt, alla är inbjudna att släppa och / eller hitta filer på en dead drop - allt du behöver göra är att ansluta din bärbara dator till en vägg!
 

flashbay Författare:Chris Anguelov
2 Kommentarer | Lämna din kommentar 
Sarah Chambers, Flashbay | 09 May, 2018
Hi Scott, 

While it’s great to see USBs involved in such a community-engaging event remember that you don’t know what the drives contain so we would always advise that you make sure you have a good antivirus program running before plugging in - if you are brave enough to participate, please back up your laptop!

Have you found any dead drops in your area?
Scott | 15 Apr, 2018
Dead drops, what a wonderful way to pick up a virus
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.