Twister

Blogg Beställning av USB-minnen med logga

Många företag som tillverkar USB minnen med tryck kan ta upp till 4 veckor eller ännu längre tid att skräddarsy, tillverka och leverera minnena . Här på Flashbay kan vi göra detta på bara fem arbetsdagar - beroende på dina krav vid beställningen. Vårt senaste inlägget visar exakt hur vi tillverkar , skräddarsyr , varumärker , kvalitetskontrollerar och levererar USB-minnena på så kort ledtid .

Offerten
Det hela börjar med att du fyller i vårt offertformulär . Därefter kommer er dedikerade Account Manager att kontakta er för att diskutera era individuella behov, inklusive ; modell , kvantitet , tryck metod , tilläggstjänster och tillbehör samt ditt förväntade leveransdatum . Vi kan också skicka dig gratis varuprover för att hjälpa dig med att välja din favorit modell. Vi strävar alltid efter att skicka ut dessa för leverans nästa dag .

Den virtuella Proof
Här skapar vi ett  virtuell bevis i PDF på din order för att ge dig en bra indikation på hur din skräddarsydda minnen kommer att se ut . När vi har kommit fram till en överenskommelse går vi vidare med att börja producera dina USB- minnen med tryck.

Produktion & Anpassning
Vi tillverkar och trycker alla våra USB-minnen i vår egen fabrik . Vår produktion och vårt anpassade team arbetar 24 timmar om dygnet .Kvalitetskontroll
Det sista steget före leverans. Det är här som vi kvalitets kontrollerar varenda minne i din beställning . Vi testar minnets prestanda , kontrollerar trycket  och ytterligare eventuella tjänster eller tillbehör du har lagt till vid din beställning.

Leverans
När din beställning har passerat våra rigorösa kvalitetskontrolltester så paketerar och levererar vi USB-minnena.

Redo att sätta igång?
Helt enkelt fylla i vårt offertformulär och du kan ha dina USB- minnen med tryck på bara fem arbetsdagar .


flashbay Författare:Sam Sanchez
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.