Twister

Blogg Branded Fidget Spinners for Schools and Universities

Fidget Spinners har varit ”inne" under de senaste två åren, men vi har nyligen sett en rejäl ökning av intresse från skolor och universitet. Medan Gadgets är populära bland både barn och vuxna, det finns två huvudfaktorer som verkligen stärker sin ställning bland våra kunder från utbildningsindustrin:
 
1) Ur ett varumärkesperspektiv är Spinners en idealisk promotionsupplevelse vid händelser och funktioner - deras hypnotiska natur garanterar att dina kunder, särskilt de yngre generationerna, kommer att använda dem flera gånger och uppvisar sålunda återkommande din institutions logotyp, webbadress slogan med mera

                                                                                                                                                  
2) Dessutom har Fidget Spinners blivit krediterad med att hjälpa barn och elever att öka sin uppmärksamhet och fokusera, med Spinner-spridningstendenser för överflödigt och överaktivt beteende genom att skapa en lugnande effekt. Den tysta och ihållande rörelsen sägs av vissa för att minska ångest och öka taktil respons. Det har faktiskt rapporterats att Fidget Spinners kan tjäna som hjälpmedel för att minska symtomen hos dem som lider av ADHD och autism, vilket förbättrar resultaten i klassrummet och ger stress från stress.


Om du är intresserad av någon av våra Fidget Spinners eller någon av våra andra produkter, fyll i vårt snabb formulär och en dedikerad Sales Account Manager kommer snart att kontakta dig.

flashbay Författare:Chris Anguelov
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.