Twister
Vi har öppet som vanligt! Vårt säljteam och fabrik finns tillgängliga om du behöver assistans.

Blogg December Model Launches

December har varit en annan spännande och fullspäckad månad för oss alla här på Flashbay. vi fortsatt att lansera nya produkter i alla våra produktkategorier genom året som gått .
 
Detta år har vi även lanserat en gadget-kategori, med lanseringen av tre nya Fidget Spinners – FlowCosmic och Sport Mini.
Vi introducerade också Slim Smartphone Wallet –en praktisk tillägg till din smartphone med ett framträdande tryckområde, Denna kan hålla kreditkort och sedlar, förvandla din telefon till den perfekta allt-i-ett-enheten.


I December lanserade också våra senaste  Bluetooth® HörlurarCraft och Indie, med tre vackra trä- och metallskyltar, vilket garanterar att ditt varumärke alltid kommer att synas när dina kunder lyssnar på musik på farten.

Slutligen introducerade vi också tre nya USB minnen USB minnenActiveSlide och Flex. Active dubblar upp som ett bekvämt karabiner och är dubbelt avslutat, med standard USB-kontakt i ena änden och ett val av USB-C eller Micro-USB på den andra. Slide har under tiden USB-C i ena änden och en vanlig USB-kontakt på den andra, vilken kan snyggt vika upp för att avslöja en Micro-USB, som täcker alla baser du någonsin behöver.
 
Om du är intresserad av dessa eller någon av våra andra produkter, fyll i vårt offert formulär  så kommer en utav våra Sales Account Manager kontakta dig inom kort!

flashbay Författare:Chris Anguelov
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.