Blogg Det är inte försent!

Med vår leveranstid på 5 arbetsdagar så har du fortfarande tid att beställa USB-minnen med tryck som julklapp till dina anställda, kunder eller leverantörer. Nedan finner du våra 5 favoriter inför julen.

Wafer
Wafer är en av våra mest populära modeller och har en stor tryckyta som du kan trycka på i fullfärgstryck. Denna modell är bara 2.2mm tjock vilket innebär att den enkelt får plats i en plånbok eller liknande.


Nature
Nature är tillverkad i vackert lönnträ och är en väldigt elegant modell. Du kan screentryck eller lasergravera din logotyp på båda sidor. Den kommer även med en liten metallring så att du enkelt kan fästa den på en nyckelknippa.


Pop
Pop är perfekt för festliga högtider då den även fungerar som flasköppnare. Denna modell är tillverkad i slittåligt aluminium med mjuka kanter i gummi. Du kan antingen screentrycka eller lasergravera din logotyp på båda sidor.
Light
Light är en annan av våra multifunktionella USB-modeller. Som namnet antyder så har den en LED-lampa som aktiveras genom at tman trycker på USB-minnets båda sidor. På denna modell kan du fototrycka.

Gyro
Gyro är en modell som finns i 8 glada färger och som också passar bra till julen. USB-kontakten skjuts och in genom en smart vridmekanism. Båda sidor kan screentryckas med din logotyp.


Redo att beställa?
Fyll bara i vårt offert-formulär så kommer en av våra account manager att ta kontakt med dig inom kort.

flashbay Författare:Sam Sanchez
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.