Twister
Vi har öppet som vanligt! Vårt säljteam och fabrik finns tillgängliga om du behöver assistans.

Blogg Evolutionen av USB-minnen

Som en fortsättning på vår strävan efter att erbjuda de mest attraktiva och effektiva USB-minnena med tryck, så måste vi ibland säga adjö till äldre modeller för att göra plats för nya.
 
Under 2013 lanserade vi ett antal nya och spännande modeller och det kommer komma många under året. Vår filosofi är att upprätthålla en fokuserad och relevant produktportfölj, i stället för att erbjuda ett ständigt växande och förbryllande sortiment. För att säkerställa att våra produkter är så moderna, relevanta och attraktiva som möjligt har vi gjort en del förändringar nu när vi går in i det nya året. Men frukta inte, har vi bra alternativ för de utgående modellerna, som kommer att ta dina reklamkampanjer till nya höjder!
 
De modeller som har utgått och tagits upp i Flashbay "Hall och Fame" är Alu, Tie, Canvas och Torpedo.Men det finns ingen anledning att oroa sig om en av dessa var din favoritprodukt för vi har ett starkare utbud av alternativ än någonsin tidigare och är säkra på att du kommer att bli ännu mer imponerad än du var på din gamla favorit.
 
Om du vill ha en offert för någon av de populära modellerna i vårt utbud av årets USB-minnen, kontakta din säljare eller använd kontaktformuläret på vår hemsida. Vi skickar dig ett skräddarsytt virtuell prov som visar hur din logotyptryckta produkt kommer att se ut, tillsammans med en skräddarsydd offert som speglar dina specifika krav.

clip_usb
Om du tidigare har beställt Alu USB-minne, föreslår vi Ellipse Ellipse eller Focus som spännande alternativ.


clip_usb
Om Tie var din favorit USB-minne, så vi föreslår andra multifunktionella modeller Ink eller Pop USB-minnen.


clip_usb
The Trix och Image Image är utmärkta alternativ för Canvas USB-minne.


clip_usb
Och om Torpedo var din favorit, föreslår vi att du fundera Pod och Kinetic för ditt nästa projekt.

flashbay Författare:Monica Olsen
1 Kommentarer | Lämna din kommentar 
Braden Bills | 05 Apr, 2016
I think that it's interesting to see how USBs have been evolving. These would be the perfect things to give out for promotional reasons, too. Stuff like the pen that has a flash drive in it would be very useful for anyone who works in an office! Thanks for sharing!
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.