Twister
Vi har öppet som vanligt! Vårt säljteam och fabrik finns tillgängliga om du behöver assistans.

Blogg Flashbay lanserar sina januari modeller

Januari var en annan verksam månad för Flashbay med lanseringen av ytterligare två produkter  till vårt ständigt växande utbud.

Vårt första tillägg är Twister Go USB minne, vår On the Go version av Twister USB minne. Twister Go har två ändar, en standard USB-kontakt, och ett val av en Micro-USB eller en USB-C kontakt i andra änden, täkt av ett skyddslock.  Med två stora tryckområden tillgängliga för lasergravyr eller screentryck, är Twister Go perfekt för att visa din logotyp och slogans!


Under Januari har det även lanserats ännu en  Fidget Spinner till “Sport” famiiljen - the Sport Plus. Vår senaste Gadget har ett coolt sidohandtag där dina kunder kan balansera spinnaren vinkelrätt på grund av spinens gyroskopiska rörelse. Handtaget erbjuder också ett större tryckområde, som kan skräddarsys för dina kampanjbehov.

Om du är intresserad av någon av dessa två nya tillägg eller någon av våra andra produkter, fyll i vårt Frågeformulär och en dedikerad Account manager kommer snart att kontakta dig!

flashbay Författare:Chris Anguelov
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.