Blogg Flashbay rekryterar för 2018

Med över 50 nya produkter lanserade under 2017, har Flashbay stora planer för 2018! Verksamt på 5 internationella kontor med över 800 anställda och 100 000 kunder, har Flashbay blivit en global organisation. För att kunna fortsätta våra snabba expansionsplaner och behålla vår position som global ledare i reklam teknologi, rekryterar vi för att hitta den allra bästa talang att få med i företaget. 


"Rekrytering är på toppen av vår agenda" säger Marie McLaughlin, HR Manager. " Det är viktigt att vi anlitar talang som stödjer Flashbays kärnvärden, istället för att anställda kompetens som ensam. Anställda på Flashbay är som standard högpresterande, men det vi verkligen värdesätter är ärlighet, uthållighet och att sätta kunden först". 

Med funktioner som sträcker sig från försäljning, produktdesign, marknadsföring, grafik och teknik, finns det möjligheter för alla typer av motiverade och kompetenta talanger att bli en del av Flashbay-familjen. För närvarande har vi ett särskilt fokus på att anställa säljare på flera kontor över hela världen - från Mountain View, Kalifornien till London och Sydney - för att fokusera försäljningen på de marknader som de arbetar med, USA, Europa,  Australia, Japan och Sydafrika. 

För en fullständig lista över Flashbays lediga jobb, besök vår karriärsida.

flashbay Författare:Chris Anguelov
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.