Twister
Vi har öppet som vanligt! Vårt säljteam och fabrik finns tillgängliga om du behöver assistans.

Blogg Förlita er på Flashbay som leverantör av era USB-minnen

Nyliga rapporter i media kan ha givit dig intrycket att USB-minnen är det nya vapnet som hackare använder för att försöka få tillgång till värdefull information på din dator, men sanningen är att om du köper dina minnen från en tillförlitlig leverantör så finns det ingen anledning att känna oro. På Flashbay är vi stolta över det faktum att vi äger vår fabrik och har full kontroll över hela produktionsprocessen, alltfrån design till tillverkning och uppfyllande av de beställningar som anförtros oss från våra globala kundbas om 150 000 företag och organisationer. Du kan beställa från oss med fullt förtroende eftersom:

  • Vi äger och kontrollerar vår fabrik och levererar inte USB-minnen från någon annan källa.
  • Vi laddar själva all mjukvara (controller software) och data från våra kunder på USB-minnena och anlitar aldrig en tredje part för sådana uppgifter.
  • Vi skickar alla beställningar direkt till våra kunder i slutna förpackningar och förser kunden med fraktsedelnummer så att denna kan spåra leveransen.

Så vitt vi vet kan ingen av våra konkurrenter erbjuda dessa tre viktiga garantier, många av våra konkurrenter fungerar enbart som mellanhänder för utländska fabriker.

Nästa gång du ger ett USB-minne till någon av dina värdefulla kunder, kollegor, anställda, studenter eller annan kontakt, se till att vara säker på att det kommer från en tillförlitlig källa genom att beställa från Flashbay.

Kontakta oss för en offert eller prover i dag och du kan ha dina helt skräddarsydda produkter inom 6 arbetsdagar.


flashbay Författare:Sam Sanchez
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.