Blogg Irlands president får ett USB-kort

Varje år hjälper vi tusentals organsiationer världen över med USB-minnen med tryck. Det är alltid kul att se att våra USB-minnen kommer till användning och vi uppskattar verkligen feedback från våra kunder och ville därför dela denna historia med er.

En av våra kunder, Marguerita McGovern, tog nyligen kontakt med oss. Marguerita jobbar som "Practice Learning Coordinator for the Masters" på National University of Ireland, Galway. Hon skriver en serie med interaktiva elektroniska böcker för studenter, lärare och handledare i sociologi. Hennes arbete  är titulerat 'Social Work Placement: New Approaches. New Thinking'. Marguerita valde att beställa vårt Wafer-kort med tryck som vi även förladdade med hennes arbete. Till Wafer-kortet beställde hon även vår presentationsbox i metall.

När Irlands President Michael D. Higgins, besökte universitet där Marguerita jobbar fick hon möjlighet att presentera sitt arbete och hon gav honom då ett Wafer-kort som snyggt presenterades i metallboxen.


Wafer var ett utmärkt val för att showcasa Margueritas arbete. Förladdningen av data och presentationsasken gav ytterligare mervärde och innebar att Marguerita kunde presentera sitt arbete så ett smidigt, modernt och stilrent sätt.

Om du vill få en offert för våra USB-minnen med tryck så kan du bara fylla i vårt offert-fomulär. En av våra acocunt managers kommer då att ta kontakt med dig inom kort.


flashbay Författare:Sam Sanchez
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.