Twister
Vi har öppet som vanligt! Vårt säljteam och fabrik finns tillgängliga om du behöver assistans.

Blogg Promotional Product Distributors Event

Medlemmarna i vårt brittiska försäljningsteam möttes med potentiella köpare på PPD Live-showet på Ricoh Arena i Coventry, England. Denna 2-dagars händelse var ett utmärkt tillfälle för Flashbay att introducera våra nya produkter till marknadsföringsmarknaden med ett särskilt intresse av deltagare i vårt nya Audio-sortiment. Den positiva återkopplingen om vår produktportfölj och stand build från de tusentals deltagarna som besökte gjorde showen en inblick och värdefull upplevelse. Det var också bra att sätta ansikten till namnen på kunder som vi regelbundet talar med och behandlar order för.


Att delta på mässan var ett bra sätt att samla marknadskunskap på marknadsföringsindustrin, så att Flashbay kan fortsätta utveckla och leverera de allra bästa och mest relevanta produkterna till våra kunder. Med en ambitiös produktlanseringsrörledning under de kommande 12 månaderna kan våra kunder vara säkra på att vi är det bästa PR-företaget för att stödja dina marknadsföringskrav och behov. Utställningen var också en lysande aveny för att introducera våra produkter och tjänster till nya kundgrupper som inte kände till Flashbay. Vi hoppas kunna tjäna dig vid någon tidpunkt inom en snar framtid!

Flashbay strävar efter att expandera sin närvaro globalt, med utställningar som kommer upp i London, Milano och Las Vegas under Q1 2018. Tack så mycket för alla som är involverade i att göra vår första show möjlig; från våra standbyggare, till våra kunder och deltagare, de andra utställarna och våra fantastiska medarbetare. Vi hoppas att vi ses i framtiden. För dem som inte lyckades fånga oss, kolla på vår hemsida för vårt utbud av nya produkter och kolla på det här utrymmet för Flashbay som kommer till en mässa nära dig!

flashbay Författare:Chris Anguelov
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.