Twister
Vi har öppet som vanligt! Vårt säljteam och fabrik finns tillgängliga om du behöver assistans.

Blogg USB-minnen med fototryck

Vi erbjuder 4 olika tryckmetoder. Beroende på  vilken USB-modell du väljer så kan vi antingen screentrycka, lasergravera, prägla eller fototrycka din logotyp. Detta blogginlägg är tillägnat fototryck och hur du kan få ditt varumärka att verkligen sticka ut.

I skrivande stund kan vi fototrycka på 4 olika modeller; Wafer, Light, Trix och Fin. Varje modell är som en vit canvas som vi kan använda för att trycka er bilder på med hjälp av vår fototrycksteknik.

Fototryck gör det möjligt att kombinera din logotyp med en extremt skarp/färggrann bild. Bilden kan vara en av dina egna eller det kan vara från en leverantör såsom iStock. Som ni kan se från våra exempel nedan så kan man vara ganska kreativ med denna tryckmetod. Vi finns för att hjälpa dig på vägen också, naturligtvis.
Tryckmetoden
I likhet med desktop printing så kombinerar vår fototryckteknik 4 färger som kallas CMYK i varierande mängder. Resultatet är en mycket detaljerad bild på USB-minnet. Våra modeller Light och Fin har en skyddande plast och våra modeller Wafer och Trix har ett skyddade plastöverdrag. Detta skyddar nilden från att repas.

Redo för en offert?
Fyll bara i vårt offert-formulär så kommer en av våra Account Managers att ta kontakt med dig inom kort.


flashbay Författare:Sam Sanchez
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.