Twister

Blogg USB-minnen med tryck för skolor och universitet

Flashbay förser tusentals organisationer runt om i världen med USB-minnen med tryck. Dessa organisationer inkluderar fotografer, välgörenhetsorganisationer, banker, TV-nätverk och naturligtvis även skolor och universitet. Vårt senaste blogginlägg tar en titt på hur USB-minnen med tryck kan användas i utbildningsväsendet.

Introduktionsvecka/Nollning
Den första veckan är utformad som en introduktion till universitetet eller högskolan för nya studenter. Under första veckan kommer studenterna att bombarderas med material såsom informationsblad, t-shirts, etiketter och USB-minnen med tryck. Om du frågar en student vad de sparat från denna första vecka, kommer svarat sannolikt att bli USB-minnet, något som de kan ha användning för under hela studietiden. Spara dina arbeten
Studenter har under en längre tid använt bärbara datorer på universiteten och det blir nu även vanligare och vanligare i grundskolor och gymnasieskolor. Ett sätt att säkerhetställa att dina arbeten inte förloras om datorn skulle krascha är att göra en back-up genom att även spara dem på ett USB-minne. Då kan du vara säker på att dina uppsatser och andra arbeten som du slitit med ej går förlorade om din dator går sönder eller får något virus.

Dela dina anteckningar
Att dela anteckningar är vanligt förekommande på de flesta universitet. Ibland sträcker sig antckeningarna över flera år och kan resultera i stora filer, vilket ofta är svårt att skicka med email. En enkel lösning då är att använda ett USB-minne istället.
Om du skulle vilja så kan vi även förladda dina USB-minnen med tryck med valfria filer, läs mer om för tjänst förladdning av data.

Om du vill få en offert på våra USB-minnen med tryck är det bara att du fyller i vårt offert-formulär.  En av våra Account Managers kommer då att ta kontakt med dig inom kort.

flashbay Författare:Sam Sanchez
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.