Blogg Vi anställer

Vi är för närvarande i processen med att utöka vårt team. Du kan utforska vårt företag, kultur och hitta tillgängliga roller mer ingående här.

Från starten 2003 har vårt team (och produktutbud) vuxit från år till år. I dag är vi världens främsta business-to-business (B2B) leverantör av USB minnen, USB kort och Powerbanks med tryck. Detta är tack vare varje anställd som erbjuder en personlig och professionell service. Vi vänder oss till organisationer av alla storlekar, från oberoende egenföretagare till stora multinationella företag..



Din anställning med Flashbay ger dig möjlighet till att arbeta med några av världens  största och mest kända varumärken samtidigt som du njuter av fördelarna med att arbeta som en del av ett smart, dynamiskt och roligt team. Vi söker nu en rad Sales Account Manager för försäljning till våra brittiska och amerikanska kontor. Vi söker efter en flitig och högt motiverad person. 

Vi uppdaterar regelbundet våra lediga positioner inom alla våra kontor (London, Storbritannien, Mountain View, Kalifornien, USA, Sydney, Australien). Håll dig uppdaterad och hitta lediga positioner på vår webbsida.


flashbay Författare:Chris Anguelov
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.