Blogg Wladimir Klitschko förladdar data!

Förra månaden överraskade Wladimir Klitschko  världen i den sista presskonferensen han gav innan boxningsmatchen i tungvikt där han mötte Anthony Joshua på Wembley Stadium i London och tävlade om världstiteln.

Som framgår av klippet nedan så meddelande den normalt återhållsamma ikonen åskådarna att han lagrat sin förutsägelse av matchens resultat på en USB sticka, som skulle sys fast på hans boxningsdräkt för att sedan auktioneras ut till välgörenhet.



Själva matchen var otroligt spännande och båda männen slog i mattan flertalet gånger innan Anthony Joshua lyckades slå veteranen Klitschko i 11:e ronden.

Detta var ett nytt användningsområde för ett USB-minne och hur korrekt hans förladdade data var återstår att se, men vi tvivlar på att Klitschko förutspådde att han skulle förlora. Förhoppningsvis lyckas han i alla fall samla in en saftig summa för en god sak.

Om du skulle vilja beställa logotyptryckta USB-minnen med förladdad data kan du bara fylla i vårt offert-formulär så kommer en av våra Account Managers att ta kontakt inom kort.


flashbay Författare:Chris Anguelov
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.