Twister
Vi har öppet som vanligt! Vårt säljteam och fabrik finns tillgängliga om du behöver assistans.

Blogg Den ultimata Mini USB-minnen: Halo USB

Under de senaste 6 månaderna har Halo-serien blivit allt populärare. Inom Flashbay mångsidiga produktsortiment Halo-serien är en av våra tidigaste skapelser så vi är mycket stolta över att se detta otroligt kompakt mini USB-minne blivit en av månadens bästa säljare.

För några år sedan hade typiska USB minnen samma dimensioner som en cigarettändare, och vi strävade efter att skapa en produkt som bröt av denna konvention.

Utforma en liten USB-stick är inte så svårt, men de flesta mini USB-minnen på marknaden tenderar att ha mycket långsamma läs/skriv-prestanda på grund av de begränsningar av små komponenter.

Skönheten i Halo är att trots sin ringa storlek, dess läs/skriv hastighet är lika bra som större enheter, och den maximala kapaciteten att erbjuda är en massiv 32GB!

Medan Halo-serien mini USB-minne har en mycket kompakt form finns det fortfarande gott om utrymme att få din skärmbild tryckt i färg eller lasergravyr, se till att ditt varumärke budskap syns tydligt på båda sidor.

riktig fest bit av Halo-serien är den lysdiod som lyser igenom i kanterna på enheten, vilket skapar ett iögonfallande "halo" effekt när den är ansluten till en PC eller bärbar dator. Vi erbjuder dig ett urval av LED-färger för att matcha ditt varumärke så att du kan skapa en verkligt anpassat utseende.

När en produkt som växer i popularitet är det perfekta komplementet till vår design och teknik team, som då vet att de har kryssat alla rätt. Så tack, Halo-serien, för anslutning till leden av våra andra "All-Star"-produkter.

Du kan kontrollera våra viktigaste Halo-serien produktsidan här.


Halo-serien umgås med Macbook

LED-färger för att passa din logotyp färg!


flashbay Författare:James Appleton
2 Kommentarer | Lämna din kommentar 
Edward | 15 Oct, 2010
On the fast track, indeed. Ordered the product 7 days ago and just got it today.
Thanks Flashbay!
Ferdinand , Flashbay | 15 Oct, 2010
You're welcome, Edward :)
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.