Twister
Vi har öppet som vanligt! Vårt säljteam och fabrik finns tillgängliga om du behöver assistans.

Blogg Följ dessa B2B prospekt genererande metoder for att skaffa nya kunder och öka din försäljning

Är du en B2B-marknadsförare som kämpar för att generera hög kvalitets prospekter? Nedan finns 5 prospekt genererande metoder som du kan genomföra för att du ska ha händerna fulla:

(1) Producera Hög kvalitativt innehåll som är hjälpsamt

Att ge bort användbart och hjälpsamt innehåll är en av de bästa metoderna prospektering idag. Du bör göra en del efterforskningar och ta reda på vilka problem eller frågor din målgrupp har och vad de vill lära sig.

Du kan sedan producera nödvändigt innehåll att ta itu med frågor eller problem din målgrupp har att göra med och erbjuda dina lösningar eller insikter. Det är viktigt att inte försöka övermarknadsföra dina produkter eller ditt företag. Istället bör ditt innehåll vara pedagogisk och informativt.

Ditt innehåll kan ha i följande format:

 • Blogginlägg
 • Elektroniska böcker
 • Fallstudier
 • Videos
 • Powerpoints

(2) Få direkta och riktade prospekts med sökmotorsoptimerad marknadsföring

På grund av den popularitet och makt sökmotorer har såsom Google, är fler och fler människor förlitadesökmotorer för att bedriva forskning och söka efter information, produkter och tjänster.

Därför är det viktigare än någonsin för ditt företag att bli hittat på sökmotorer som Google. I själva verket ger annonsering på Google Search nätverk dig det snabbaste sättet att få riktade prospekts.

Det finns två sätt att få exponering på Google Söknätverk -
Organisk och Pay per Click (PPC) annonser. De organiska listorna är gratis medan de PPC annonser baseras på kostnad per klick. Listorna nedan till vänster (inneslutna i den blå rutan) är den gratis ekologiska listan. Listor på toppen och höger (inneslutna i röda rutor) är PPC annonser.

Figur 1. Google Sökresultat
image of Google Search Listings

Om du är ny användare av Sökmotors marknadsföring, bör du anlita en expert för att hjälpa dig.

(3) Företagsmässor är ett utmärkt sätt att möta målinriktad publik

Att ställa ut på mässor är ett utmärkt sätt att få exponering för dina riktade framtidsutsikter.

De flesta deltagare på mässor är kvalificerade framtidsutsikter och de är där för att leta efter bättre lösningar för att förbättra deras effektivitet i verksamheten eller lösa deras nuvarande problem.

Att ställa ut på mässor är dyrt ändå. För att få ut mesta av din mässa investering, följ dessa mäss-marknadsföring tips:

 • Välj visningar försiktigt - Gör en del forskning för att se till att dina troliga kunder är väl representerade.
 • Var säker på att ha en bra personal och utbilda dem väl - Personalen ska vara väl förberedda och väl utbildade för att engagera prospekterna på mässan och att samla in nödvänd information för framtida försäljning.
 • Ge ut bra PR-produkter - profilprodukter är ett effektivt marknadsföringsverktyg för att exponera ditt varumärke och skapa kännedom om ditt varumärke till dina framtidsutsikter. Se bara till att du väljer reklamartiklar som är användbara och omtyckta av din målgrupp. En av de mest populära reklamprodukter att använda på mässor är USB-minnen med tryck eller USB-visitkort. De är praktiska och din målgrupp kommer sannolikt att hålla dem kvar en lång tid. Dessutom är de främsta fördelarna med USB-minnen att du kan förinstallera dem med din produktkatalog, videor, PDF-filer och allt innehåll som du kan tänka dig att marknadsföra dina produkter eller tjänster och att utbilda dina kunder om dina produkter eller tjänster.
  En populär minnekapacitet i marknadsföringssyfte är 2GB USB-minne.
  Figur 2. Utöka prospektering med marknadsförings USB-minnen
  an image of Logo USB Flash Drives for lead generation

  Figur 3. Imponera på dina kunder med skräddarsydda USB-visitkort
  image of USB Business Cards for lead generation

(4) Nätverka med prospekts i sociala nätverk & forum

Fler och fler människor använder Internet och dina framtida kunder kan hittas i olika sociala nätverk, forum och bloggar.
 • Twitter - Människor använder Twitter för att diskutera alla möjliga ämnen. Till exempel kan dina prospekter stå inför ett särskilt problem och söker lösningar. De skulle också kunna diskutera olika frågor relaterade till dina produkter eller tjänster. Det rätta sättet för dig att hitta potentiella kunder på Twitter är att söka efter nyckelord som är relaterade till dina produkter, tjänster, näringslivet och de problem som dina potentiella kunder försöker att lösa. Tanken är att engagera möjligheterna att erbjuda dina råd och rekommendationer och att nätverka.
 • LinkedIn - LinkedIn är ett bra ställe att bilda nätverk och få hänvisningar. Om du försöker nå utsikter från ett visst företag eller bransch, kan du lita på folk från ditt nätverk att hänvisa dig. Du kan också följa grupper som är relevanta för din bransch och delta i diskussionen. Idén är återigen att erbjuda mervärde genom att bidra med dina idéer, tankar och svar. Med tiden kommer folk att stärka förtroendet för dig och kommer att söka dig när de behöver hjälp.
 • Forum och bloggar - Det kan finnas många forum och bloggar med aktiva medlemmar att diskutera om ämnen som är relaterade till dina produkter, tjänster eller industri. Hitta dessa forum och bloggar genom att göra en sökning på Google eller blogg sökmotor som technorati och delta i diskussionerna.

(5) Skapa medvetande och publicitet med PR

Skapa medvetenhet för dina produkter, tjänster eller verksamhet är en viktig del av prospekterings genererings-processen. Genom att utnyttja rätt PR-kanaler kan du snabbt bygga medvetenhet för ditt företag. Här är de olika sätt att utnyttja PR:
 • Posta ett online pressmeddelande via PRweb.com eller PRNewswire.com.
 • Nå ut till bloggare som täcker din bransch och erbjuder sig att gästerna bloggar eller en gör en intervju.
 • Nå ut till journalister och redaktörer av handelpublikationer och framför din berättelse.

Dela gärna med dig av dina prospekterings tips

Har du haft framgång med andra metoder att prospektera efter nya kunder? Vänligen dela genom att kommentera nedan!


flashbay Författare:Peter Nguyen
1 Kommentarer | Lämna din kommentar 
Pharmd50 , nisesite | 01 May, 2014
Very nice site!
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.