Twister

Blogg Håll dig ett steg före konkurrenterna med vår Ellipse USB-minne.

Här på Flashbay strävar vi alltid efter att skapa nya USB-minnen för att lägga till vår allt mer imponerande sortiment. Till skillnad från våra konkurrenter som ofta väljer att bära en överväldigande och förvirrande mängd av modeller vi alltid hålla fokus på brandability och aldrig glömma det faktum att kvaliteten på designen kommer att vara direkt förknippade med ditt varumärke i huvudet på slutanvändaren produkten.

Den senaste modellen ta sig från vår stränga design och prototyper process är Ellipse USB-minnen. Släta elliptiska kurvor, en lagom enkelt glidande mekanism för att skydda USB-kontakten och material som både ser ut och känns precis rätt gör Ellipse ett perfekt komplement till vårt sortiment.

Det smidigt svängda kroppen, tillverkade av förkromad zink legering och mjuk plast, erbjuder den perfekta duk för någon logotyp eller marknadsföring meddelande. Med tryckmetoder som sträcker sig till både lasergravering och screentryck kan du vara säker på att dina konstverk kommer att presenteras med precision och kvalitet som den förtjänar.

Executive USB Drive

Elegant, effektiv och spännande - Ellipse USB-minne bör vara den första modell du tänka på för din nästa PR-event.


flashbay Författare:Sam Sanchez
1 Kommentarer | Lämna din kommentar 
Alison Campbell, Resource Data Management | 02 Feb, 2018
Hello  could you provide me with a quote for 500 and 1000 of the chrome plated ellipse usb. 

Thank you
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.