Twister
Vi har öppet som vanligt! Vårt säljteam och fabrik finns tillgängliga om du behöver assistans.

Blogg En högteknologisk marknadsföringsidé som kan användas för att få ditt företag att växa

image of USB flash devices for small business promotionals

Enligt flera färska undersökningar har den senaste lågkonjunkturen skadat småföretag.

Resultatet är dystert med många små företag såsom bilhandlare och restauranger som tvingats stänga sina butiker.

För företag som fortfarande försöker hålla sig flytande, är det nödvändigt att hitta kreativa och kostnadseffektiva sätt att marknadsföra sig på för att hjälpa dem stanna kvar i verksamheten.

Ange presentreklam. Giveaways har varit ett populärt marknadsföringsverktyg för många företag under en tid. Några av er har förmodligen fått en eller flera av dessa, såsom kylskåpsmagneter, kepsar, muggar, frisbees, vattenflaskor, t-shirts och pennor...

Några av dessa kan vara billiga och ganska värdelösa och de flesta av dem att hamna i soptunnan efter att de tas hem.

Varför tryckta USB-minnen har blivit så populära marknadsföringsverktyg
Under de senaste åren har många företag börjat använda sig av sig tryckta USB-minnen och USB-kort (som påminner om ett kreditkort) som en kostnadseffektiv och innovativ PR metod för att sprida medvetenhet om sina varumärken och imponera på sina kunder. Och dessa USB-minnen med tryck är en stor hit hos konsumenter

Varför konsumenter tycker om dem så mycket? För att de är snygga och har ett stort värde! Eftersom elektroniska apparater USB-port finns överallt, så har användningen ökat avsevärt.

Dessa kompakta prylar, som lätt ryms på nyckelknippan eller i plånboken, kan användas för att lagra musik, videor, foton eller andra digitala filer. De finns i olika stilar, färger och lagringskapacitet. Lagringskapaciteten sträcker sig från 2 gigabyte upp till 64 gigabyte.

Närhelst konsumenter använder dem, blir företagets logotyp tydligt för användarens vänner, familjemedlemmar, eller någon som är runt omkring när de använder dem för att ladda ner musik, överföra en fil, eller spara en fil. Och eftersom dessa enheter i allmänhet fungerar i upp till 10 år, får ditt varumärke gratis reklam för en lång tid.

Tips för småföretag
Tryckta USB-minnen har visat sig vara framgångsrika PR-verktyg för storföretagen. Och eftersom priserna är ganska låga, bör även småföretag överväga att använda dem som PR-verktyg.

Du kan lämna ut dem som presenter till dina lojala kunder, göra reklam till potentiella kunder eller som incitament för att uppmuntra kunderna att fylla i enkäter.

Nedan följer några tips för att hjälpa småföretag driva ett framgångsrik reklamkampanj med USB-minnen:

  • Använd starkt färgade designer för att fånga människors uppmärksamhet.
  • Skriv ditt företags logotyp eller namn tydligt på enheten. Du kan också inkludera ditt företags webbplats och Twitter eller Facebook webbadresser.
  • Om du vill lägga KRAFT till din marknadsföring kan du även använda snygga förpackningar och accessoarer.
  • Använd auto-run-funktionen för att leverera en förinstallerad marknadsföring, presentation, kuponger eller andra erbjudanden. Du kan i förväg lägga in en video, bildspel, eller annat innehåll.

Som ni ser är märkta USB-minne är ett kraftfullt säljfrämjande metod för att bygga upp ditt varumärke och vinna kundernas lojalitet.

Redo att använda logotyptryckta USB-minnen i din marknadsföring?

Om du letar efter en pålitlig USB leverantör, använd Flashbay. Från de minsta skolorna till de största multinationella företagen, Flashbay finns för alla sorters krav. Vi erbjuder högkvalitativa logotyp USB-minnen i kombination med snabb och effektiv service.


flashbay Författare:Peter Nguyen
1 Kommentarer | Lämna din kommentar 
Sally Poole, ExxonMobil | 25 Apr, 2011
We are looking for a small cone or stop light to place at open plan workstations. 
For example: A orange cone that might say... Shhhh on one side and "At work" on the other... Or a red light.  

If we did the cone I would like a little construction man with a hardhat & shirt on that says ExxonMobil. 

Let me know what you can do.

Thanks,
Sally
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.