Twister
Vi har öppet som vanligt! Vårt säljteam och fabrik finns tillgängliga om du behöver assistans.

Blogg 7 faktorer att beakta vid val av USB-minnen för marknadsföring

image of USB flash devices for promotions

Företag av alla storlekar idag söker unika och kostnadseffektiva sätt att marknadsföra sina företag.

Under senare år har logo-märkta USB-minnen varit populära och effektiva PR-verktyg för många företag. På grund av sin popularitet, har antalet leverantörer som säljer dem också ökat dramatiskt.

USB-minnen finns i alla former, storlekar, lagringskapaciteten, stilar och kvalitet. Innan du rusa ut och göra ett inköp av märkta USB-minnen, bör du kontrollera och bedöma dessa faktorer för att hjälpa dig att göra det bästa valet för din PR-behov:

(1) Kvalitet

Låg kvalitets USB-minnen är i regel gjorda av tillverkare i Kina som slarvar eller följa skrupelfria tillverkningsregler för att sänka kostnaderna.

Ge bort PR-produkter som har låg kvalitet är ett säkert sätt att skada företagets varumärke. För att du får bästa kvalitet, här är de kriterier att tänka på när bedömningen suppliers'quality prestanda:

  • Kvaliteten på minneskrets (inne i USB-minne) - Minnet finns i olika kvaliteter, som varierar i läs-och skrivhastigheter och data-lagring kapacitet. För bästa kvalitet, säkerställa att produkterna används nya, klass-ett minne från etablerade leverantörer av komponenter som Samsung, Hynix, Intel och Micron.
  • Metall vs plastögla för fastsättning nyckelring - En metallögla på änden av USB Flash Drive är att föredra över en plastögla om du tänker att ansluta USB-minnet till en nyckelknippa. En plastögla är benägna att gå sönder efter måttlig användning.
  • Passformen på locket - Många modeller har löst och dåligt tanklock, vilket kan vara irriterande.
  • Utskriftskvalitet – En standard skraptest kan avgöra kvaliteten på utskriften. Om utskriften skalas av, det är ett säkert tecken på dålig utskriftskvalitet.
  • ISO 9001:2015 Certifiering – ISO 9001:2015 är en standard för kvalitetsledning. Leverantörer som har ISO 9001:2015 certifiering har visat att erbjuda produkter med högre kvalitet och tillförlitlighet.

(2) Snabb hantering och leverans

Om du behöver få ditt egent USB-minne på en kort tid, betakta leverantörer som har egna tillverkningspalter. Vissa leverantörer använder 3: e parts tillverkare så orderhantering är utanför deras kontroll. Leverantörer som har egna tillverkningsanläggningar kan vanligtvis garantera en handläggningstid på 6 dagar eller mindre från formell orderbekräftelse till leverans.

(3) Olika stilar

USB-produkter finns i olika smaker som passar din smak och marknadsföringssyfte: Reglage, kort, pennor, nyckelband och armband är några av de populära alternativen.

(4) Val av tryck och gravyr

Logo tryck och gravyr kan göras på olika sätt, bland annat screentryck, fotoutskrift och lasergravyr. Varje metod är bättre lämpad för en viss produkttyp och material.

(5) Lagringskapacitet

USB-minnen har otrolig lagringskapacitet! Mängden lagringsutrymme kan vara allt från 64MB till en jättestor 32GB eller mer! Att ha en uppfattning om hur mycket lagringsutrymme du behöver, tänk på detta: en MP3-musikfil upptar cirka 4-8MB. En utskrivbar foto bildfilen är ca 2-3 MB. En musikvideo upptar ungefär 50-100MB, beroende på vilken komprimeringsmetod.

Obs: 1000MB = 1GB.

(6) Dataservice och lösningar

Följande tjänster och lösningar kan erbjudas av de flesta leverantörer: fri datauppladdning, autostartprogram, USB File Lock / Dual Zone, volymetikett.

  • Dataladdning – Här är några vanliga typer av filer som kan förinstallerade för dig: presentationer, produktkataloger PDF-broschyrer, programvara, videor, etc. kan förladdade för dig.
  • USB Autostart – Autostart-funktionen gör att din förladdade data, till exempel en presentation att starta automatiskt när användaren pluggar anpassade USB Flash Drive in den i en dator.
  • USB File Lock - Om du vill förhindra att dina data från oavsiktlig radering, är sedan filen låsfunktion bra att ha.

(7) Tillbehör

USB-tillbehör är bra komplement till de produkter och kan lägga det där lilla extra KRAFT till din marknadsföring. Tillbehör är förpackningar och kartonger, halsremmar, nyckelringar och mycket mer.

Genom att noggrant överväga dessa faktorer, kommer du har tillräckligt med information för att välja ett pålitlig USB-minnesleverantör som kan uppfylla dina förväntningar och behov.

Bland de många leverantörer som erbjuder säljfrämjande USB-minnen, är Flashbay en av få leverantörer som uppfyller ovan nämnda 7 kvalitet- och servicekriterier.


flashbay Författare:Peter Cardin
1 Kommentarer | Lämna din kommentar 
Joel | 07 Oct, 2015
Thanks for listing out these factors for us. You're right about flash drives having huge storage capacities. I was able to keep my entire semester's work on a USB drive during my junior year of college, and I barely scratched the surface of what it could hold. I agree with this one 100%.
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.