Twister
Vi har öppet som vanligt! Vårt säljteam och fabrik finns tillgängliga om du behöver assistans.

Blogg Flashbay Limited och Dasan International Network

Flashbay Limited (www.flashbay.com) tillkännagav i dag sitt stöd för Dasan International Network (DIN) vid Sungkyunkwan universitet (SKKU), Seoul, Sydkorea.

Enligt villkoren i avtalet kommer en av Europas största leverantörer av digitala lagringslösningar gå hand med DIN i dess strävan att vara värd för Harvard Project för asiatiska och internationella relationer 2009 Academic Conference (HPAIR) i den koreanska huvudstaden.

Tal vid en ceremoni i Hong Kong, Karl-Phillip Schlossstein, uttryckt Flashbay verkställande direktör sin tillit till Dasan internationellt nätverk. "Vi på Flashbay delar en tro på motivation och uppfinningsrikedom i DIN’s ledarskap, och vi är glada över att ligga i linje med sina ansträngningar att ut konkurrera andra budgivare för HPAIR 2009 konferensen. HPAIR är en världsklass händelse, och Sungkyunkwan universitet med 600 år av stolt historia är den rätta platsen för det. "

I sitt svar Sung-vann Han, ordförande Dasan International Network, berömde roll företag som investerar i socialt ansvarstagande verksamhet. "Triple bottom line ledarskap i dagens värld är ett kraftfullt budskap till dina kunder och anställda. Vi är tacksamma för Flashbay för deras generösa stöd som avsevärt kommer att förbättra vår förmåga att vinna förtroende hos HPAIR ledarskap i Cambridge, Massachusetts. Vi är nu på väg till nomineringen att vara värd för en av världens främsta elev konferenser".


flashbay Författare:James Appleton
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.