Twister

Blogg Flashbay och EBS Alumni attraherar Kinesiska studenter till Tyskland

Flashbay Limited (www.flashbay.com) och EBS Alumni lanserade i dag Flashbay EBS Alumni Kina stipendium för att låta mer top-notch studenter från Kina uppleva fördelarna med en EBS utbildning. Detta bidrar till det imponerande utbud av internationella stipendieprogram som erbjuds av EBS Alumni.

Karl-Phillip Schlossstein, direktör och medgrundare av Flashbay välkomnade det nya partnerskapet: "Flashbays häpnadsväckande tillväxt på 20% från år till år är mycket tack vare den operativa kompetensen inom vår tillverkning i Shenzhen. I och med att vår FoU-kapacitet nu blir lokal och att ett ökande antal kinesiska kunder gynnar våra produkter, kände vi ett behov av att ge något tillbaka till Kina. Flashbay EBS Alumni China Scholarship, som drivs av EBS Alumni Kina Office, är ett utmärkt sätt för ett globalt bolag som oss att visa vårt engagemang för Kinas fortsatta utveckling."

Enligt villkoren i Flashbay EBS Alumni China Scholarship, kommer eleverna få en tur och returbiljett till Tyskland, ett generöst månadsbidrag samt ersättning och betald praktikplats på Flashbay.

"EBS Alumni har en lång tradition av ledarskap genom partnerskap. Vi är mycket glada att se Flashbay sammarbeta med oss genom att leverera ett nytt stipendium för Kina - en globalt prioriterad marknad för Flashbay liksom för EBS Alumni säger Martin Hess, EBS Alumni ordförande.

Flashbay Limited är Europas största leverantör av USB-minne med tryck som specialiserat sig på on-demand tillverkning av kundanpassad IT-hårdvara och hemelektronik till ett brett spektrum av kunder. Med huvudkontor i London och kontor i Shenzhen, Kina och Santa Clara, CA, USA, tjänar företaget Fortune 500 företag, internationella organisationer, och många små och medelstora företag i Europa, Nordamerika och Kina. Flashbay är stolt över att vara ett koldioxidneutralt företag sedan början av 2008.

Som en ideell och skattebefriad förening enligt tysk civilrätt, är EBS Alumner officiella Alumni Club från European Business School International University (EBS, www.ebs.edu), en av Tysklands främsta handelshögskolor. Alumnin ger mer än 200.000 euro (300.000 USD) per år i studentstipendier och ordnar uppmärksammade seminarier, regelbundna medlemsmöten och debatter. Sedan starten 1980 har vi donerat sammanlagt 10 miljoner USD för EBS och bara 2008 lämnade vi ut sju stipendier till kinesiska studenter så att de kan dra nytta av en god utbildning utomlands. Byggande på forskning av den nyligen inrättade EBS Alumni institutet, har vi även utvecklats till en viktig förespråkare för globalisering av undervisning, forskning och livslångt lärande i Tyskland och resten av världen.


flashbay Författare:James Appleton
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.