Twister
Vi har öppet som vanligt! Vårt säljteam och fabrik finns tillgängliga om du behöver assistans.

Blogg Häftiga saker du kan göra med ett USB-minne

image of USB flash devices for small business promotionals

Dessa dagar, USB-minnen är så allestädes närvarande som mobiltelefoner. Eftersom priserna komma ner och storlekarna blir mindre och mindre, fler och fler människor använder dem för att lagra filer och kopiera / överföra filer från en dator till en annan.

Dessutom packa de massor av förvaring krafter! Men deras användningar inte begränsad till bara kopiera och överföra filer. USB-minnen har en massa andra användningsområden som du kanske inte vet om.

Här är en lista över 10 coola saker du kan göra med USB-minnen:

(1) Lagra viktiga data och filer

Om du laddar data du vill till en flash-enhet och lägga den undan i en rumstemperatur miljö kommer enheten fungerar fortfarande väl och dina data kommer fortfarande vara intakt upp till 10 år senare. För att vara på den säkra sidan rekommenderar vi att du gör dubbla kopior av filerna i 2 separata USB-enheter i fall en av dem misslyckas oväntat.

(2) Marknadsföra ditt företag och öka ditt varumärke Exponering

Använda USB-minne med tryck är ett kreativt och kostnadseffektivt sätt att marknadsföra ditt företag. Genom att ge ut gratis USB flash-enheter märkta med din logotyp och affärsinformation på mässor, konferenser eller evenemang, får ditt företag bra varumärke exponering varje gång dina kunder eller framtidsutsikter använda USB-minnen. Eftersom USB-minnen har massor av praktisk användning, människor använder dem mycket!

Du bara se till USB-minnen har både din logotyp, linje företag tagg eller slogan, och webbplats url präglade på dem. Om ditt företag inte är känd, är din logotyp inte tillräckligt för att förmedla exakt vad ditt företag gör. Att ha en tagline hjälper till att påminna folk vad ditt företag gör och vad är speciellt med ditt företag.

Dessutom kan du förspänning med din marknadsföring presentationer och meddelanden och få dem körs automatiskt när användaren sätter i USB-enheter i datorer.

(3) Främja dina färdigheter

Om du är en grafisk designer, hemsida designer, musiker, artist eller något annat proffs som vill visa upp dina färdigheter, varför inte ladda dina portföljer till din USB-minne? När tillfälle arised kan du imponera direkt dina potentiella kunder genom att visa upp dina finaste arbetsprover.

(4) Fördela klass anteckningar och kursplaner till studenter

Skolor och universitet slösa bort en massa papper att distribuera klass anteckningar och kursplan för eleverna. Varför inte lagra alla anteckningar och kursplaner på flashminnen och ge dem till eleverna?

(5) Främja nya produkter

lansera en ny produkt få massor av spänning till ett företag. För att generera buzz och få dina kunder glada att lära sig om din nya produkt kan du skicka dem gratis prover av dina nya produkter tillsammans med en USB-minnen lagras med datablad, presentatations marknadsföring och anteckningar program.

(6) Kör fristående program

Vet du att du kan köra ett fristående program direkt från USB-minne utan att kräva några installationer? Dessa program inkluderar e-post, spel, antivirusprogram, kalendrar, verktyg Fönster, och många andra. Kolla in Portableapps.com, PenDriveApps.com och Snapfiles.com för lista över ledig USB-program du kan använda för ditt USB-enheter.

(8) Snabba upp ditt system

Om du kör Windows Vista eller Windows 7 kan du aktivera Windows ReadyBoost med din USB FlashDrive att snabba upp ditt system. När den är aktiverad, fungerar lagringsutrymme på ditt USB-minne som en extra cache-minne.

Sedan flash-enheter har högre random läs / skriv hastighet än hårddiskar, kan ReadyBoost ge ditt system ett stort uppsving i prestanda. Information om hur du ställer in USB-minne för Windows ReadyBoost finns i artikeln, är "Vad är Windows ReadyBoost".

(9) Säkra datorn med Predator

Istället för att säkra din dator med ett lösenord, kan du använda din USB-flash-enheten och Predator ansökan (http://www.montpellier-informatique.com/predator/en/index.php) för att låsa / låsa upp din dator . Predator låser datorn när du är borta. Och när du kommer tillbaka, kommer bara att ansluta USB-flash-enheten i USB-porten på datorn och datorn låsas upp.

(10) Ge dem till gäster som Bröllop gynnar

Jag vet några par kämpar med idéer för bröllop gynnar. Jag har fått min andel av bröllop gynnar som brukar hamna i soptunnor efter att jag tog hem dem (Säg inte det till mina gifta vänner!). Några av dessa kan vara ganska tacky också.

Om du vill vara kreativ och ge dina gäster något som är användbart, varför inte ge dina gäster USB-minnen med ditt namn och ditt bröllop datum på dem? Dessutom kan du förspänning USB-minne med din favorit bröllop bilder och din egen samling av romantiska låtar. Du kommer säkert att glädja dina gäster med denna unika och användbara bröllop tjänst gåva!

Som ni kan se, USB-minnen har många användningsområden! Det finns säkert massor av andra användningsområden för USB-minnen som jag inte lista här. Har du några som du vill tillägga? Låt mig veta i kommentarerna nedan.


flashbay Författare:Peter Cardin
3 Kommentarer | Lämna din kommentar 
Jennifer Truong | 28 Aug, 2018
It’s a nice post and I was looking for this information. This will be very helpful to me. So, thank you so much for it.
PatrickKardy , google | 06 Sep, 2018
Hello
Kelly Pappish | 31 May, 2019
You forgot about making one bootable.
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.