Twister
Vi har öppet som vanligt! Vårt säljteam och fabrik finns tillgängliga om du behöver assistans.

Blogg Upptäck vårt nya Light USB-minne och stråla mer än konkurrenten!

På Flashbay jobbar kontinuerligt vi med att lansera nya USB-minnen för att erbjuda våra kunder ett bredare produktsortiment. Denna månaden introducerar vi vårt senaste tillskott, Light USB-minne.

Låt oss börja med att förklara namnet, Light USB-minne har döpts efter dess funktion, en LED lampa som är intigrerad i USB-skalet. Flashbay har redan presenterat en rad multifunktionella USB-minnen, allt från USB-pennor och armband till USB-slipsnålar. Light USB-minnet är ytterligare en unik och funktionell produkt som vi nu presenterar.

Med sina två tryckytor, en på vardera sida, ger Light USB-minne en rad möjligheter för alla typer av information som du vill förmedla, såsom logo, hemsida eller en annan bild som associeras med ditt företag eller märke. De två tryckytorna har även en skyddsfilm som skyddar såväl fototrycket som mjukar upp tryckytan på USB-minnet.


Light Custom USB Drive


För att LED lampan ska lysa krävs enbart att sidorna, enkelt, trycks ihop. Om lampan används 10 minuter per dag, kommer LED lampans batteri att räcka i över ett år. Light USB-minne är ett lätt och kompakt USB-minne och väger enbart 11 gram. Dess lätta vikt gör det smidigt att bära med sig på exempelvis en nyckelknippa,  vilket gör att dina kunder och klienter kan bära det med sig överallt.


flashbay Författare:Peter Cardin
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.