Twister

Blogg Marknadsför din skola med logotyptryckta USB-minnen

students studying

När slutet på sommaren närmar sig är det många studenter som förbereder sig inför skolstart. För återvändande elever finns det en känsla av spänning när man vet att man kommer träffa sina klasskompisar igen.

Däremot för en del av de nya eleverna kan det vara nervöst att gå till en ny miljö och vara borta från sina familjer för första gången.

Jag minns tydligt hur bedrövad och nervös jag kände under den första veckan i mitt första år på universitetet (KTH). Jämfört med min gymnasieskola, var KTH 100 gånger större! Trots att skoladministratören hade skickat mig några kartor över Campuset som en del av välkomstpaketetet, såg kartorna så komplicerade ut. Eftersom jag inte varit med i scouterna, var jag inte så bra på att läsa dessa kartor.

Dessutom visste jag inte mycket om Stockholm eller de olika programmen, studentföreningar, kårer som skolan erbjöd. Förr i  tiden hade skolorna har inte många verktyg för att hjälpa eleverna.

I dag kan högskolor och universitet bidra till att nya studenter snabbare anpassar sig och göra det enklare för dem genom att skicka ut
USB-minnen med tryck. Man kan förinstallera USB-minnen med hemsidor, campuskartor och även stadskartor, videor, formulär och alla dokument eller multimedia-filer som kan hjälpa eleverna att snabbt bli bekanta med skolan och staden. Dessutom främjar man miljön då man sparar på papper!

Olika sätt hur högskolor, universitet och andra skolor kan använda USB-minnen


På grund av sin otroliga datalagring kapacitet, kompakta storlek, låga kostnad och snygg design, har USB-minnen användning ökat kraftigt under de senaste åren. Skolor och universitet kan köpa USB-minnen med sin skolas logotyper eller maskotar på i större mängder och använda dem på många sätt.

Här är ytterligare sätt studenter, lärare och annan skolpersonal kan använda USB-minnen:

  • För studenter att hantera skolarbeteGenom att spara kursplanerna, anteckningar och hemläxor i USB-minnet, studenter så har studenterna nu en bekväm metod för att hantera sina ämnen.
  • Rekrytering – USB-minnen försedda med skolans logotyp och hemsida kan förinstalleras med ansökningsblanketter, kursinformation, PR-videor, presentationer, kartor och annan information som ett utmärkt rekryteringsverktyg för din högskola eller universitet. Du kan ge ut dem till eventuellt framtida studenter på öppet hus dagar, events eller skicka dem på posten.
  • Gåvor till studenterUSB-minnen är fantastiska gåvor till examen. Ni kan förinstallera enhetera med en digitala bilder, examens information, scheman och annan information för att hjälpa blivade nyexaminerade studenter att minnas studietiden och skolan.
  • Fundraising - Skräddarsydda minnen är också mycket populära för kapitalanskaffning till studentföreningar, kårer och andra sammanhang.

Innovativa och coola USB-minnen studenter kommer att älska

Om du letar efter coola och innovativa USB-minnen för att marknadsföra din skola och glädja dina studenter och lärare, kolla in dessa USB-minnen nedan:

USB-pennor med innovativ magnetisk mekanism
USB Flash Pens with innovative magnetic mechanism

Twister USB-minne
Twister USB Drives

USB flasköppnare
USB Bottle Openers

USB-nyckeln
USB Key

Kinetic USB-minnen
Kinetic USB Drivesflashbay Författare:Peter Nguyen
3 Kommentarer | Lämna din kommentar 
Matt Lowe, Lowe Promotions | 24 Jun, 2012
Promotional flash drives are the best thing going right now. People tend to either not sure, or simply throw away the cheap promo pens that so many companies love to give away. People just love flash drives though.
Mian , Poplar River School | 03 Mar, 2021
We were looking to have branded flash drives for our school. Can you please send more information?
Thanks
Chris , Flashbay | 04 Mar, 2021
Hi Mian,

Thanks for getting in touch. We'll send you our model options along with prices and branding information shortly.

Many thanks,

Chris at Flashbay
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.