Twister

Blogg Öka försäljningen med logotyptryckta USB-minne

Kreditkrisen har verkligen blottade sina tänder under de senaste 18 månaderna. För företag över hela världen har den här lågkonjunkturen presenterade några stora utmaningar.

För många är det helt enkelt varit en fråga om överlevnad, för andra att hitta kreativa och innovativa sätt att göra affärer och generera vinster har varit - och fortfarande är - en ständig kamp.

Företagen måste bli smartare i sin marknadsföring taktik och för många små till medelstora företag aggressiva och dyra marknadsföringskampanjer har ersatts av alltmer slug taktik i loppet till första upprätthålla och i slutändan öka försäljningen.

Ett subtilt sätt att få ditt företags budskap där ute - och i slutändan öka försäljningen - är att använda märkesvaror USB-minnen som företags giveaways. Anpassad märkesvaror USB-minnen är ett enkelt och kostnadseffektivt koncept passar perfekt för ges gratis till personal, kunder och klienter som en del av företagets försäljning och marknadsföring köra. De är mycket användbara och är det perfekta fordonet för att leverera både ditt varumärke budskap och alla tillhörande digital information.

Bortsett från de första effekterna av få en hög kvalitet märkesvaror enheten mottagaren står med ett objekt som kommer att tjäna dem väl under många år framöver och med varje användning de utsätts för företagets logotyp och varumärke information.

Vad bättre sätt kan det vara att hålla ditt företag färskt i sinnet eller dina klienter och kunder? Långt efter andra företagspresenter har kastat bort dina egna märkesvaror USB-minnen kommer fortfarande att vara i daglig användning.

Upprepad exponering kommer att säkerställa att din marknadsföring har önskad effekt - oavsett om det är ökad försäljning eller förbättrad klient retention. Ha detta i åtanke att de nästa gång du behöver ett kraftfullt PR-verktyg - hur många gånger kommer den slutliga mottagaren använder objektet och utsättas för ditt budskap?

I de flesta fall att antalet kommer att vara ynkligt små - att dela ut "slit och släng" gåvor är precis som att kasta bort din marknadsföringsbudget. Istället satsar på USB-minnen med tryck, ge dina kunder och klienter till gagn för ett objekt att de kommer att hitta mycket användbar och titta på deras uppfattning av ditt företag växa.


flashbay Författare:James Appleton
1 Kommentarer | Lämna din kommentar 
Scott Bartlett, Hard Rock Cafe | 08 Nov, 2010
Very Interesting?  I am an Manager at Hard Cock Cafe and am over all events that are booked.  Might be interested in such a product as a giveaway/promotional item.

Look forward to hearing from you in regards to pricing and availability.
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.