Twister

Blogg Bär favorit PC-applikationer med bärbara USB-minne apps

Du har förmodligen bli så förtrogen med att ha bärbara datorer, netbooks och smarta telefoner med dig att det är lätt att glömma att du ibland kommer att behöva använda en dator som tillhör någon annan och det kan inte ha alla program installerade som du behöver för att komma åt data och få jobbet gjort.

Använda ett USB-minne för överföring av data har blivit vanliga plats, men hur användbart är att data om du inte har tillgång till ansökan behövs för att läsa den? Tack och lov, kan detta vara nu ett minne blott eftersom det finns en mängd "bärbara" applikationer tillgängliga som kan köras från ett USB-minne utan att behöva installeras på värddatorn. Så du kan bära med dig både din data och de program som du behöver för att kunna interagera med den på samma enhet - allt du behöver är en dator och du är redo att gå.

Portabla tillämpningar som körs från ett USB-minne har en rad fördelar - de behöver inte installeras som en traditionell ansökan som de kör rätt från flashminnet, de kan konfigureras för att lagra alla dina inställningar och konfiguration på USB minne kör så att dina program beter sig på samma sätt på varje dator som du använder dem och de kan användas för att förbättra din integritet genom att vara konfigurerad att inte lämna några spår uppgifter bakom på värddatorn.

Varför inte undersöka möjligheterna ytterligare genom att besöka sajter nedan för att ta reda på hur du kan göra din USB-minne arbeta hårdare för dig.

www.portableapps.com
www.pendriveapps.com


Nu kan du bära hela din ansökan svit på ett litet USB-minne

Ett litet urval av de typer av "bärbara" program tillgängliga

flashbay Författare:Dave Barret
1 Kommentarer | Lämna din kommentar 
Jamal | 20 Apr, 2020
PC Application on USB Drive especially os for Window and Linux or open source
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.