Twister
Vi har öppet som vanligt! Vårt säljteam och fabrik finns tillgängliga om du behöver assistans.

Blogg Svensk TV nyheter om Flashbays Wafer USB-kort

Vi kan stolt meddela att Flashbays Wafer USB-kort, ett av världens smalaste USB kort endast 2.2 mm tunt, figurerade/presenterades på TV4 nyhetsmorgon den 26 september 2012.

Näääk, en Stockholmsbaserad Hip-Hop grupp signad av Universal Music stod i fokus under programmets musik recensioner då programvärdarna instämde i att släppa det nya albumet på Wafer USB-kort var ett spännande, innovativt och coolt sätt att digitalt distribuerad sin musik på ett portabelt och stilfullt USB-minne.

Wafer USB kortets framträdande på TV4, som attraherar över 20 procent av Sveriges TV publik, har bidragit ytterligare till produktens spirande popularitet inom musikindustrin. Både artister och företag värdesätter möjligheten att full ut kunna skräddarsy produktens stora varumärkes område med ett utmärkande färgfoto-perfekt för att demonstrera logo och albumkonst.

Gå i Näääks/Universal Musics fotspår och slå an en sträng hos era kunder med genom att använda Wafer USB-kort från Flashbay i er marknadsföring.

wafer USB card

Flashbay's Wafer USB Card on Swedish TV4's Morning show

Du kan se när det kreditkort formade Wafer USB ta plats på scenen i TV4s Nyhetsmorgon på videon nedan (även tillgänglig på TV4's on-demand video kanal).flashbay Författare:David Anderton
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.