Twister
Vi har öppet som vanligt! Vårt säljteam och fabrik finns tillgängliga om du behöver assistans.

Blogg Unika produktidéer för fundraising åt skolor, föreningar och kyrkor

 Unika produktidéer för Fundraising

Är ni trötta på att tvätta bilar, sälja godis och göra samma gamla tråkiga insamlingsaktiviteter för att samla in pengar till era skolor, föreningar eller kyrkor? Letar ni efter unika produktidéer som kan generera mer pengar till din skola, förening eller kyrka?

På förra företaget jag jobbade på blev jag ständigt pressad av mina medarbetare att köpa deras barns "oanvändbara fundraising produkter. Det var antingen godis, kakor eller några smågrejer som jag aldrig använt. Jag önskar att de hade erbjudit mig mer praktiska saker som jag gillar och faktiskt kan använda!

Unika fundraising produkter som är användbara och populära

Varje gång jag går till en mässa eller ett event så ser jag alla typer av gratis reklamprodukter. Nyligen så har logotyptryckta USB-minnen varit de mest populära reklamprodukterna.

De används av företag och organisationer över hela världen som gratisprodukter på mässor och events. Folk älskar dem och använder dem i sina dagliga liv i åratal för att spara data eller dela/överföra filer.

Eftersom de flesta människor gärna skulle spendera pengar på dessa användbara tekniska prylar så gör det dem till perfekta produkter att sälja på fundraising insamling. Du kan garanterat samla in mer pengar med dessa populära enheter!

Olika typer av USB modeller för fundraising

Capless Twister USB-minne
Twister USB Drives

USB flaska öpnare
USB Bottle Openers

USB-nyckeln
USB Key

Kinetic USB-minne
Kinetic USB Drives

Det finns ett stort urval på stilar och modeller på USB för er att välja bland. Några av de populära modellerna inkluderar USB-pennor, USB-flasköppnare, USB i läder eller trä, USB-kort, USB-nycklar eller USB-armband. Alla med lagringskapacitet på upp till 32GB. De mest populära lagringskapacitet enheterna är 2GB USB-minnen.

Ni kan även anpassa enheterna genom att lägga till ett tryck eller lasergravyr av er skolas, kyrkas eller förenings logotyp på enheterna.

Dessutom om ni vill ha tillbehör, finns det presentationsförpackningar, magnetlådor, halsremar, blisterförpackningar och nyckelringar för att göra ditt USB fundraisings utbud mer attraktivt.

Genom att samarbeta med en professionell USB-leverantör som Flashbay, så hjälper vi dig att välja den bästa USB-modellen och lagringskapaciteten för din budget och ordnar bilder som visar hur din logotyp ser ut på produkten. Vi kan även ladda enheterna med videos, bilder eller andra dokument för att främja din organisation.

Öka din kapitalanskaffning genom att sälja USB-minnen

Så nästa gång du ska göra en fundraising har du nu en populär och cool produkt som folk är glada att köpa. Du behöver inte längre ifrågasätta valet mellan tråkiga kakor, t-shirts, ljus, etc som alla andra säljer!

>>Kolla in alla USB-minnen för er fundraising redan nu!<<


flashbay Författare:Peter Nguyen
2 Kommentarer | Lämna din kommentar 
Norman Cairns | 14 Aug, 2019
request a quote for about 75 pen drives to send music to choir members .  Charity choral concert in aid of local hospice
Chris , Flashbay | 15 Aug, 2019
Hi Norman,

Thanks for getting in touch.

We'll be in contact shortly regarding prices and branding options.

Many thanks,

Chris at Flashbay
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.