Twister

Blogg Pantone®-matcning

En av de vanligaste frågorna vi får här på Flashbay är: 
"Hur kan man tillverka ett USB-minne i exakt den färg som anges i våra grafiska profil ? "

Svaret : "Med hjälp av det fantastiska Pantone färgmatchningssystemet."

Kalla oss nördar, men vi tyckder att Pantone® Färgmatchningssystemet är väldigt fascinerande. Systemet skapades på 1950-talet av en man som heter Lawrence Herbert som arbetade på M & J reklam. Det var avsett att vara ett "färg-lexikon" för den grafiska industrin. Lawrence köpte ut systemet från agenturens ägare år 1960 och döpte om det till "Pantone". Ta en titt på YouTube klippet nedan från Pantone®s högkvarter (på engelska) - videon har gjorts av teamet på Quartz.Historielektion är nu över. Pantone® används nu över hela världen av skrivare, designers och naturligtvis även tillverkare av USB-minnen med tryck.

Detta system gör att vi kan garantera en 100 % matchning av ditt varumärkes färger. Vi kan använda matchningssystemet med över 65 % av våra produkter och det är oftast ingen längre ledtid för Pantone-matchade produkter. Eftersom det krävs en del extra arbete för pantone-matchning är minsta beställningsmängd för denna tjänst 250 enheter och det tillkommer en extra avgift för detta.

Redo för att se förslag med Pantone-matchning?
Fyll i vårt offert-formulär så kommer en av våra engagerade Account Managers att kontakta dig.flashbay Författare:Sam Sanchez
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.