Blogg Nytt år, nya produkter

2016 var ett mycket händelserikt år och det hände mycket hos oss på Flashbay. Här gör vi en tillbakablick på några av årets höjdpunkter samt en framåtblick för att låta er veta vad som kommer att hända 2017.

Nya USB-modeller
Detta år designade, producerade och lanserade vi två nya USB-modeller: WalletStick och Fin. Vi lade ned mycket resurser på att ta fram respektive modell och det har varit kul att se hur väl de mottagits på marknaden. WalletStick lanserades i augusti och har redan blivit en av våra populäraste modeller. Fin lanserades i oktober och även den har mottagits med stort intresse. Vi ser fram emot att kunna erbjudade dessa modeller i vårt sortiment även under 2017.


Powerbanks
Den största framgångshistorian 2016 var lanseringen av våra nya produktlinje bestående av powerbanks. Vi mjukstartade gneom att erbjuda dem i några utvalda länder och överväldigades av den fantastiska responsen i varje land. I skrivande stund erbjuder vi 6 olika powerbankmodeller och ett brett utbud av tillbehör till kunder i Europa (fastlandet), UK, Irland, Canada, USA och Hong Kong. Powerbanks kommer erbjudas i fler länder inom kort..

2017
Av allt att döma ser 2017 uta att bli minst lika händelserikt som 2016. Vi jobbar ständigt på att utveckla nya USB- och powerbankmodeller och ser fram emot att kunna annonsera lite fler nyheter senare under året.

Vill du ha en offert?
Fyll bara i vårt offert-formulär så kommer en av våra Account Managers att ta kontakt med dig inom kort.

flashbay Författare:Sam Sanchez
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.