PowerbanksTillbehör

Flashbay erbjuder en rad populära tillbehör till våra produkter. Metallboxen och magnetlådorna passar till flera av produkterna och skumgummiinlägget anpassas alltid för den produkt som beställningen gäller. Vänligen kontakta oss om du vill att vi skickar varuprover på dessa till dig.

Metallbox XL

Metallboxen är ett utmärkt komplement till din powerbank då den är estetiskt tilltalande samtidigt som den också skyddar powerbanken. Metallboxen kommer med vitt skumgummi som är utskuret och anpassat för respektive modell. På boxens lock kan ni screentrycka er logotyp.

Se bildgalleri
Se mått och dimensioner
Tryckområde

Magnetbox XL

Magnetboxen är tillverkad i transparent plast och innheåller grått skumgummi som är utskuret och anpassat efter respektive modell. Ni kan screentrycka er logotyp eller budskap på ovansidan av locket.

Se bildgalleri
Se mått och dimensioner
Tryckområde

Magnet Box Power Bank Card

The Magnet Box Power Card protects and stores the Branded Power Bank Card when it's not in use. Featuring a secure magnetic clasp, the lid can be branded with your logo, slogan and website address. The interior features a custom-fit foam that keeps the Power Bank Card firmly in place.

Se bildgalleri
Se mått och dimensioner
Tryckområde

Stor Magnet Box för Power Bank

Vår stora Magnetbox för Powerbank skyddar Powerbanken när den inte används och har ett stort tryckområde för att visa upp din logotyp, webbadress, slogan och mer. Insidan av lådan har ett skräddarsydtt skum som håller Powerbanken säkert på plats.


Se bildgalleri
Se mått och dimensioner
Tryckområde

Magnetlåda till USB-kort. 

Magnetlådan till USB-kort erbjuder ett elegant och robust sätt att skydda ditt USB-kort, Magnetlådan har en magnetisk stängningsmekanism, anpassat skum och stort tryckområde för att visa din logotyp. Det är ett perfekt tillbehör för att ge dig ännu mer exponering för varumärket. 

Se bildgalleri
Se mått och dimensioner
Tryckområde

Tygpåse

Tygpåsen är tillverkad i mjukt polyesternät och är ett praktiskt tillbehör som skyddar powerbanken när den inte används. Snöret på toppen av påsen gör så att powerbanken inte faller ut.

Se bildgalleri
Se mått och dimensioner

Carabiner

Karbinhaken är ett användbart komplement och kan fästas direkt på powerbanken. Haken är tillverkad i aluminiumlegering och har ett lås med fjädring som enkelt öppnas och stängs. Detta är en perfekt accessoar som kan sättas på bland annat ryggsäck samt Nyckelringar.

Se bildgalleri

Trippel kabel med bytbart ändstycke

Trippel kabeln ger anslutning till både Android och Apple-enheter. Den har en Micro-USB, en "Lightning" -kontakt och en USB-C-kontakt. Med sin stabila anodiserade aluminiumändar är Trippel kabeln den perfekta kabeluppgraderingen.


Se bildgalleri