Twister
Vi har öppet som vanligt! Vårt säljteam och fabrik finns tillgängliga om du behöver assistans.

Blogg USB-minnens lagringskapacitet

En vanlig fråga gällande USB är: "Varför skiljer sig den faktiska minneskapaciteten på mitt USB-minne från den annonserade kapaciteten?" Det finns 3 huvudsakliga förklaringar till det som vi tar upp här nedan.

USB-minnets filsystem
Detta är den mest sannolika anledningen till varför den annonserade kapaciteten inte är densamma som kapaciteten som visas när du sätter in USB-minnet i en dator. USB-minnets egna filsystem tar upp en del av lagrinskapaciteten. Detta filsystem är nödvändigt för USB-minnets funktion och för att kunna lagra information. Olika formatteringar påverkar också hur mycket ledigt utrymme som finns tillgängligt. Detta  förekommer med nästan alla USB-minnen på marknaden. Du kan läsa mer om kapaciteter här.


Olika storlekskonventioner
En annan vanlig orsak är att tillverkaren av USB-minnet och tillverkaren av datorn använder olika storlekkonventioner för att ange lagringsutrymme. Till exempel, när det gäller USB-minnen så är 1KB = 1000 bytes, 1MB = 1000KB och 1GB = 1000MB. När det kommer till datorer så är dock 1KB = 1024 bytes, 1MB = 1024KB och 1GB = 1024MB. Du kan hitta mer information här. (på engelska).

Osedda filer
Det är ibland lätt att missa att det redan finns filer på USB-minnet. Självklart skulle så vara fallet om du valt att använda vårt tjänst förladdninga av data. Det är värt att dubbelkolla att det inte redan finns filer på USB-minnet..

Om du är intresserad av att få en offert på våra USB-minnen med tryck så kan du bara fylla i vårt offertformulär. En av våra Account Managers kommer att då ta kontakt med dig inom kort.

flashbay Författare:Sam Sanchez
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.