Twister
Vi har öppet som vanligt! Vårt säljteam och fabrik finns tillgängliga om du behöver assistans.

Blogg Wear Levelling

En fråga som vi ofta får är om det är bäst att ha e stor fil eller flera mindre filer på USB minnet eller vise-versa, och det enkla svaret är att det är nästan ingen skillnad! För att förstå hur detta funkar måste man först förstå hur ett USB minne lagrar information. 

När filer läggs in på filsystemen läggs det inte in som en stor fil utan de lagras i små filer som kallas block. 
Dom här blocken lagras sedan på USB minnet som en grupp av individuella filer. De är grupper som är skrivna, lästa eller raderade. Ju större en fil är ju mer block kommer att användas.


USB controller inkluderar något som heter utjämning som gör att det är en jämn spridning utav block på minnet så att ingen block är snabbare än någon annan.  Om någon utav dessa block slits ut så kommer controllern upptäcka detta fel och då går det inte att föra över data in på minnet. 

Detta innebär alltså att storleken inte ska påverkas så länge som det inte är för lite blocks att lägga in på minnet men detta är ganska osannolikt då det skulle behövas tusentals av skriv och radering innan det skulle tas ut.  Den enda gången där filstorlek kan ha en inpakt på minnet är när det går genom skriv cash Som du kan läsa om mer detaljerat här Annars så bör livslängden på Usb minnet förbli opåverkad.

Ute efter USB minnen med tryck?
Fyll enkelt i vår Offert-Formulär så kommer en utav våra Account Managers kontakta dig inom kort. 


flashbay Författare:Chris Anguelov
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.